StoryEditorOCM
Showbiz‘kao ljubavnici‘

Histerija zbog poljupca Macrona i ministrice sporta, neugodno bilo čak i premijeru: ‘Ja svog dečka ljubim tako. Sramota‘

Piše M.K./JL
31. srpnja 2024. - 16:53

Otvorenje Olimpijskih igara 2024. u Parizu obilježile su brojne kontroverze i neugodne situacije, a jedna takva dogodila se između predsjednika Emmanuela Macrona i ministrice sporta Amélie Oudéa-Castéra.

Internetom su se proširile fotografije na kojima Amélie ljubi predsjednika u obraz. Isti su poljubac brojni usporedili s poljupcem između dva ljubavnika, piše Jutarnji.

Na fotografijama se može vidjeti kako je ministrica Emmanuela primila za biceps na jednoj ruci, a drugu je ruku stavila na njegov vrat. Potom ga je poljubila u obraz, a on joj je poljubac uzvratio.

image

Emmanuel Macron

Carl De Souza/Afp

Situacija je postala još neugodnija jer su brojni primijetili da je na nekim fotografijama premijer Gabriel Attal, koji je stajao pored njih, okrenuo pogled u drugu stranu te mu se na licu vidjelo da se ne osjeća ugodno.

Njihova se interakcija našla na meti negativnih komentara na društvenim mrežama, a najviše zbog toga što je Macron u dugogodišnjem braku s Brigitte, kao i Amélie sa svojim suprugom Fredericom. "Ja svog dečka ljubim tako. Sramota", "Netko će spavati na kauču večeras", pisali su.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. rujan 2024 04:14