StoryEditorOCM
Showbiz‘hot one(s)‘

Heidi Klum grickala ljuta krilca pa usred emisije raskopčala košulju i skinula se u grudnjak: ‘Počinje mi biti vruće...‘

Piše L.B./JL
21. lipnja 2024. - 09:36

Usred snimanja popularnog YouTube serijala "Hot Ones", slavna manekenka Heidi Klum je skinula svoju traper košulju i nastavila snimati intervju samo u izazovnom crvenom grudnjaku.

Naime, "Hot Ones" je YouTube emisija u kojoj zvijezde iz raznih područja, od filma do glazbe i modnih pista, jedu začinjena pileća krilca za vrijeme intervjua, a Heidi očigledno ljuta hrana nije smetala, piše Jutarnji.

Dok je odgovarala na pitanja o svom životu, manekenka je jela spomenuta ljuta krilca i pila mlijeko iz staklene boce kako bi ublažila ljuti okus. Situacija je eskalirala kada je voditelju emisije, Seanu Evansu, priznala kako joj "počinje biti vruće". Nadalje, 51-godišnja Klum se nije suzdržavala i otkopčala je svoju traper košulju.

Iako je bila zabrinuta za ozvučenje nakon što je skinula košulju, voditelj joj je objasnio da je cijela prostorija "dobro ozvučena" te da se ne treba brinuti.

Ranije u intervjuu, Klum je otkrila koji je bio najskuplji komad odjeće koji je ikad nosila.

image

Heidi Klum

Screenshot/youtube/
 

- Grudnjak od 12,5 milijuna dolara i odgovarajuće gaćice od 740 tisuća dolara za Victoria‘s Secret - rekla je i istaknula kako je taj komad donjeg rublja bio "ukrašen dijamantima i rubinima i čime sve ne".

- Mislim da sam ušla u Guinnessovu knjigu svjetskih rekorda za najskuplje donje rublje ikada - dodao je slavni model.

Iako je ovim potezom iznenadila brojne gledatelje poznatog YouTube serijala, opće je poznato da se Heidi ne boji pokazati malo kože, kako u javnosti, tako i na svom Instagram profilu.

U srijedu je na Instagramu podijelila snimke na kojima nosi bijeli čipkasti komplet donjeg rublja iz Intimissimija, a svoj je 51. rođendan ova majka četvero djece obilježila odmarajući se uz bazen bez gornjeg dijela bikinija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. lipanj 2024 13:03