StoryEditorOCM
ShowbizPOGLEDAJTE VIDEO

Grupa ‘Tragovi‘ nježnom baladom proslavila važnu promjenu na njihovom glazbenom putu: Nestrpljivi smo da čujete...

Piše SCENA SD
1. listopada 2024. - 12:35

Momci iz grupe "Tragovi" postali su dio glazbene obitelji diskografske kuće Hit Records, a početak suradnje obilježili su novom baladom "Bez tebe".

Prošle su dvije godine od posljednjeg singla kojim su završili svoj album prvijenac "Na staroj adresi", a sad će publika imati priliku čuti što su to "kuhali" u svojoj glazbenoj radionici u međuvremenu.

"Nismo mirovali, autorski smo se aktivirali, radili na novim pjesmama, lovimo zalet, sa svježom energijom ulazimo u novo poglavlje našeg glazbenog puta...", poručili su.

image
Stjepan Dolenec

Album na kojem su uspješnice "Sve na ljubav miriše", "Malena", "Ružmarin", "Srce na dlanu", "Nota života" i mnoge druge dio su onoga što su "Tragovi" dosad ostavili iza sebe na glazbenoj sceni, a vjerujemo da će isto tako i nova pjesma "Bez tebe" biti prepoznata i pronaći svoje mjesto kod publike.

Glazba, aranžman i produkcija djelo su Dominika Šikuleca, dok je tekst napisao frontmen Mihael Bogčev.

"Ujedno bismo najavili i lagane promjene u stilu, produkciji i samom pristupu stvaranja naše glazbe. Želja nam je poigrati se s aranžmanima i pokušati još više približiti publici. Veselimo se svemu što je ispred nas i s nestrpljenjem čekamo da čujete sve što vam pripremamo" - poručuju momci, koji su premijerno "u život" pustili i videospot čiju režiju potpisuje Dario Lepoglavec.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. listopad 2024 12:57