StoryEditorOCM
ShowbizISKRENI DO KRAJA

Grupa ‘Dalmatino‘ ima megahitove, nema gdje nisu svirali, ali prvi put stižu na Gripe! Priznaju našoj novinarki: Voljeli bismo izgledati kao Brad Pitt, ali više smo za ‘pojist i popit‘!

9. veljače 2022. - 11:02
Ivo Jagnjic i Zdravko Sunara na splitskoj Vidilici: Pjesma 'Refužo' nam je otvorila oči, ubrzala je te neke stvari, dobili smo osjećaj da bi sad to mogli napravit. Nadamo se da će sve ispasti super...Jakov Prkić/Cropix

U vrlo kratkom roku rasprodali su svoj prvi koncert u Lisinskom 17. veljače, potvrdili i drugi, najavili veliki koncert na Gripama 21. travnja.

Grupa Dalmatino prisutna je na sceni više od dva desetljeća, njihove pjesme mnoge gađaju "ravno u sridu", njihovi koncerti jedni su od onih koji se prepričavaju, a kladimo se da bi rasprodali i Lisinski i Gripe prije pet-šest, možda i više godina, no eto oni su čekali i "gađali" onaj pravi trenutak...I on je došao.

Zdravko: Zašto smo čekali? Vjerojatno smo to mogli učiniti i prije pet-šest godina, ali mi smo ljudi koji se oslanjamo više na osjećaje, a ne na neke prognoze i planove. Sada su nas osjećaji nekako preplavili i odlučili smo da je pravo vrijeme za te koncerte.

Ivo: U ovu priču ušli smo prije 20 godina bez velikih očekiv...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. rujan 2024 15:24