StoryEditorOCM
ShowbizOTVORENO PROGOVORILA

Glumica i glazbenica Selena Gomez (32): ‘Imam puno zdravstvenih problema koji bi ugrozili moj život i život djeteta‘

Piše SCENA SD
10. rujna 2024. - 10:17

Američka zvijezda, glumica i glazbenica Selena Gomez (32) otvoreno je govorila o svojoj želji da ima djecu u intervjuu za Vanity Fair. "Nažalost, ne mogu imati vlastitu djecu", objašnjava zvijezda "Only Murders in the Building". "Imam puno zdravstvenih problema koji bi ugrozili moj život i život djeteta."

image

Selena Gomez jučer na festivalu u Torontu

Geoff Robins/Afp

Gomez je nastavila u intervjuu: "Mislila sam da će se to dogoditi na način na koji se događa svima. Ali sada se puno bolje nosim s činjenicom da neće biti tako." Smatra da je blagoslov što postoje "divni ljudi koji su voljni sudjelovati u surogat majčinstvu ili posvajanju". Vrlo je zahvalna na ovim prilikama koje postoje za one "koji apsolutno žele postati majke. Ja sam jedna od njih. Uzbuđena sam vidjeti kako će ovo putovanje izgledati, ali izgledat će malo drugačije. Na kraju, međutim, nije me briga. Bit će moja. To će biti moja beba."

image

Selena Gomez jučer na festivalu u Torontu

Cindy Ord/Getty Images Via Afp

Glumica je već izjavila u Rolling Stoneu u studenom 2022. da vjerojatno neće moći imati djecu zbog lijekova za svoj bipolarni poremećaj. Nakon posjeta prijatelja, plakala je u svom automobilu nakon što je shvatila da vjerojatno nikada neće moći sama nositi bebe, rekla je Gomez. To je "vrlo velika, ogromna" stvar u njezinom životu, rekla je tada Gomez. Međutim, nada se da će u nadolazećim godinama moći postati majka na drugi način: "Kako god to dobijem, imat ću."

Darovala je bubreg najboljoj prijateljici i tako joj spasila život, danas više niti ne razgovaraju

Gomez je u prošlosti otvoreno govorila o svojim zdravstvenim problemima. Godine 2014. dijagnosticirana joj je autoimuna bolest lupus. Zatim je morala na transplantaciju bubrega i kemoterapiju.

image

Selena Gomez na press konferenciji u Francuskoj u svibnju ove godine

Zoulerah Norddine/Afp
image

Selena Gomez na press konferenciji u Francuskoj u svibnju ove godine

Sameer Al-doumy/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. rujan 2024 04:05