StoryEditorOCM
ShowbizVELIKE PROMJENE

Glumac unatoč teškoj situaciji u kojoj se nalazi nikad nije bio sretniji, a njegova bivša priznaje da se seli peti put

Piše M.Ka/JL
29. kolovoza 2024. - 10:44

Američki glumac Armie Hammer je u srijedu s pratiteljima podijelio kako, nakon kraha karijere, više nema novca za gorivo. Zbog toga je glumac morao prodati svoj kamionet. Dok se on izvlači iz financijskih problema, njegova bivša supruga Elizabeth Chambers ponovno se seli s njihovo dvoje djece, piše Jutarnji list.

Na Instagramu je podijelila kako ima još "tri spavanja" u domu na Kajmanskim otocima. "Pakiram i selim svoju djecu i sebe peti put u gotovo pet godina", napisala je ona. Pokazala je kako napreduje pakiranje i spremanje, a nahvalila je i svog novog dečka Ricardasa Kazineca.

image

Elizabeth Chambers

Instagram Elizabeth Chambers

"On mi pomaže kroz to", poručila je Chambers u još jednoj objavi, a svog je dečka nazvala i "izvanrednim". Nije otkrila detalje svoje selidbe, ali je vijest objavila na isti dan kad je njezin bivši suprug objavio da mora prodati automobil.

"Otkad sam se vratio u Los Angeles, stavio sam gorivo u svoj kamionet u vrijednosti od 500 dolara i ne mogu si to priuštiti. Više si ne mogu priuštiti gorivo", rekao je glumac. Armie je kupio i novi auto na koji će morati trošiti puno manje novca, a rekao je i zašto mu je teško prodati svoj kamionet.

"Kupio sam si ovo kao božićni poklon 2017. Jako sam volio ovaj kamionet, išao sam njime na kampiranje diljem zemlje više puta i na duga putovanja", rekao je i dodao da je svojim kamionetom dolazio po svoju djecu, kćer Harper i sina Forda, kad su se rodili. Prošli je mjesec glumac progovorio o svojoj financijskoj situaciji. Gostovao je u podcastu "Club Random" gdje je rekao da, unatoč teškoj situaciji u kojoj se nalazi, nikad nije bio sretniji.

Inače, Hammer i Chambers rastali su se 2020. godine nakon 10 godina braka. Nedugo zatim je Armieja jedna bivša optužila za seksualno zlostavljanje, a kasnije su se javile i druge žene koje su ga optužile za silovanje, manipuliranje i kanibalizam. Unatoč svim optužbama, bivši su supružnici, kako je Elizabeth rekla 2022. godine, u dobrim odnosima. Za E! News je rekla kako "ne postoji ništa što ne bi učinila" kako bi Armie ostao u životima njihove djece.

"Na odličnom smo mjestu. Razgovaramo cijelo vrijeme. U potpunosti smo predani našoj djeci i tome da budemo zajedno što više možemo, ali ne romantično", rekla je tada, piše Jutarnji list.

image

Armie Hammer i Elizabeth Chambers snimljeni 2013. godine

Andrew Cowie/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. rujan 2024 18:33