StoryEditorOCM
ShowbizSTIGLA JE I ONA

Georgina Rodriguez zapalila Veneciju: fotografije u vrućim hlačicama i mrežastim čarapama obišle su svijet

Piše SCENA SD
3. rujna 2024. - 15:45
Georgina Rodriguez doletjela je u Veneciji u neobičnom outfitu, a onda se presvukla u haljinuAgence/bestimage/profimedia/Agence/bestimage/profimedia

Nakon nekoliko dana opuštanja u Monte Carlu, gdje je pratila Cristiana Ronalda kojeg je UEFA proglasila najboljim strijelcem svih vremena u Ligi prvaka, showgirl je sletjela u Lagunu: "Stigla sam u svoju prekrasnu Veneciju", napisala je na Instagramu Georgina Rodríguez (30).

Georgina Rodríguez privukla je pažnju kada je sletjela u zračnu luku Marco Polo uoči svog nastupa na 81. Venecijanskom festivalu. Svi su gledali njezin neobični outfit. Obukla je crnu kratku majicu i crne hlačice koje su mnogima više izgledale kao donje rublje. Također, imala je mrežaste čarape i visoke crne salonke, a na glavi šiltericu, piše Daily Mail.

image

Georgina Rodriguez 

Agence/bestimage/profimedia/Agence/bestimage/profimedia

Njezin dolazak u Veneciju dolazi nakon što je Cristiano nagovijestio da se već vjenčao s Georginom.

Napadač Al Nassra i Portugala u vezi je s Georginom od 2016. godine i zajedno imaju dvoje djece. Ona je također maćeha njegovo ostalo troje djece.

Ronaldo ju je nedavno nazvao svojom suprugom u videu na YouTubeu koji je izašao krajem kolovoza, ali je koristio isti izraz ranije ove godine.

image

Georgina Rodriguez u Veneciji

Cobra Team/backgrid/backgrid Uk/profimedia/Cobra Team/backgrid/backgrid Uk/profimedia

U intervjuu koji se pojavio dok je razgovarao o svojoj jutarnjoj rutini, ležerno je nazvao Georginu svojom suprugom.

Govoreći u podcastu WHOOP, rekao je: "Pijem kavu kad započnem dan. To je moja rutina... ujutro popijem kavu, razgovaram sa svojom djecom, sa svojom ženom i započnem dan."

Prethodnih dana su Cristiano i Georgina uživali na odmoru u Saint-Tropezu, a fotografi su ih snimili na njihovoj jahti. Par se prvo kupao u moru, a Georgina je potom krenula nazad na jahtu. U tom ju je trenutku Ronaldo uhvatio za stražnjicu koju je ona ponosno pokazala u minijaturnom bijelom bikiniju.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. rujan 2024 00:37