StoryEditorOCM
Showbiz‘Mr. & Mrs. Smith‘

Fan Angeline Jolie zatražio autogram na plakat poznatog filma u kojem je glumila s Bradom: pogledajte kako je reagirala

Piše Marija Pavić/JL
1. listopada 2024. - 19:10

Bez ekspresije i emocija - tako je izgledala glumica Angelina Jolie dok se potpisivala obožavatelju na plakat film "Mr. & Mrs. Smith" u kojem je igrala uz svog bivšeg supruga, glumca Brad Pitta.

Jolie je, kako piše Page Six, a prenosi Jutarnji, to podnijela stoički pokušavajući ne gledati u dio postera na kojem je Pittovo lice. Obožavatelj koji je čekao na potpis došao je na "New York Film Festival" gdje se prikazivao glumičin film "Maria" u kojem utjelovljuje pokojnu opernu pjevačicu Mariju Callas.

Za isti je film glumica na filmskom festivalu u Veneciji dobila pljesak publike koji je trajao osam minuta. Kao što znamo, film "Mr. & Mrs. Smith" izašao je 2005. godine, onda kada je Pitt finalizirao razvod od glumice Jennifer Aniston.

Kemija sa seta poznatog filma postala je stvarna 2014. kada su Pitt i Jolie izmijenili zavjete na skromnoj ceremoniji u francuskoj vinariji Chateau Miraval.

image
Starpix/Apa-picturedesk Via Afp

U braku su dobili šestero djece od čega su troje posvojili. Maddox, Pax i Zahara su posvojeni, a Shiloh, Knoxu i Vivienne su biološki roditelji. Ali onda je ljubavi slavnog para došao kraj.

Iako su 2016. otkrili da se razilaze, njihov prekid odnosa bio je jasan 2019. godine. Glumačke su zvijezde prošle kroz nekoliko pravnih bitaka, a samo je prošloga tjedna Jolie podnijela zahtjev za odbacivanje svoje tužbe protiv FBI-a zbog navodnog incidenta zlostavljanja kojeg je doživjela od Pitta u privatnom zrakopovu.

image
Geoff Robins/Afp

Iako u posljednjem intervjuu nije htjela otkriti status razvoda od slavnog glumca, otkrila je da planira napustiti Los Angeles kada joj djeca odrastu.

"Odrasla sam u ovom gradu. Ovdje sam jer moram biti zbog razvoda, ali čim oni napune 18, moći ću otići. Kada imate veliku obitelj, želite da imaju privatnost, mir, sigurnost", kazala je Jolie.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. listopad 2024 19:18