StoryEditorOCM
ShowbizIzvini Houdini

Eminem objavio novi singl. Mnogima nije sjeo, pogotovo ekipi aktiviranoj na ‘Woke‘ agendu. Ipak, video je hit

Piše Vijesti SD
8. lipnja 2024. - 09:08

Eminem i njegova nova pjesma "Houdini" trenutno se nalaze na prvom mjestu britanske glazbene top ljestvice, a ovaj slavni reper to je postigao 11. put u karijeri.

Ovaj singl nalazi se na njegovom novom albumu "The Death of Slim Shady (Coup De Grâce)" koji bi uskoro trebao ugledati svjetlo dana i prvi je reperov hit na vrhu ljestvice od "Godzille" 2020. godine, piše klix.ba.

"Houdini", koji su producirali Eminem i njegov dugogodišnji suradnik Luis Resto, u refrenu citira pjesmu "Abracadabra" Steve Miller Banda, dok reper u tekstu spominje incident u kojem je reperica Megan Thee Stallion upucana u stopalo, transrodne osobe, RuPaula, te naziva vlastitu djecu "derištima".

Ono što je iznerviralo dio publike je upravo spominjanje Megan Thee Stallion i njenog incidenta s pucnjavom iz 2020. godine, a zbog kojeg je Tory Lanez osuđen na 10 godina zatvora.

Lanez je proglašen krivim za pucanje Megan u stopalo tijekom svađe u automobilu koja se dogodila nakon što su napustili zabavu u kući Kylie Jenner u srpnju 2020. godine.

"Ovo je nisko, čak i za tebe", "Nisi relevantan godinama", "Iskoristio si Megan za marketing", "Ako ne pravi glazbu o zlostavljanim ženama, onda ni ne piše pjesme", samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Inače, spot za pjesmu je hommage jednom od njegovih najvećih hitova "Without Me". U spotu se otvara portal iz 2002. godine, te Eminem iz prošlosti dođe u sadašnjost gdje rekreira svoj kultni spot. Eminem kreće u potragu za Eminemom iz prošlosti i njih dvojica se putem susreću s raznim osobama, poput Dr. Drea, Snoop Dogga, Shanea Gillisa i Paula Rosenberga, a sve zavšava borbom dva Eminema na krovu i spajanjem u jedno "čudovište".

Umjetnik iz Detroita najpoznatiji je po svojim suradnjama posljednjih godina, ali njegova najnovija pjesma je njegov prvi solo singl broj jedan u čak 19 godina.

Eminem, čije je pravo ime Marshall Mathers, izazvao je raspravu s naslovom svog novog albuma u kojem se oprašta od Slim Shadya, svog alter-ega.

U svrhu promocije albuma, Eminem je u Detroit Free Pressu objavio lažnu osmrtnicu za svoj alter ego Slim Shady.

"Houdini" je s prvog mjesta srušio pjesmu "Espresso" Sabrine Carpenter, piše klix.ba.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. lipanj 2024 23:03