StoryEditorOCM
Showbiziz prve ruke

Ekskluzivno! Bili smo u Istanbulu na snimanju serije ‘Divlje srce‘, Jaman i Alaz imaju poruke za vas, pogledajte!

Piše Vinko Paić
15. rujna 2024. - 20:50

Turska serija ‘Divlje srce‘ (Yabani) koja se emitira na Novoj TV, u Hrvatskoj je stekla ogromnu popularnost. Ovih je dana u Istanbulu počelo snimanje druge sezone, a priliku da posjeti set i razgovora s glavnim glumcima, ekskluzivno je dobila samo Slobodna Dalmacija.

Halit Özgür Sari (30), gledateljima poznatiji kao Jaman Ali, i Bertan Asllani (34), njegov brat Alaz, u Turskoj su velike zvijezde. Obojici je uloga u ‘Divljem srcu‘ promijenila živote i donijela im unosne ugovore o kojima su nekad mogli samo sanjati. Unatoč tome slava ih nije promijenila, i upravo ćete takav dojam dobiti razgovarajući s njima, pa imate osjećaj kao da pred vama stoje vaši najbolji prijatelji s kojima upravo idete na tulum, a ne velika glumačka imena mlađe generacije.

image

Halit i Bertan u seriji ‘Divlje srce‘ glume dva polubrata Jamana Alija i Alaza.

Nova TV

Izuzetno pristupačni i ljubazni, slobodno možemo kazati da bi ih svaka majka poželjela za zeta. I da, zanimat će to sigurno ženski dio naših čitatelja, jednako su šarmantni i zgodni, kao i na TV ekranu.

Razgovarali smo na setu serije, koji je u azijskom dijelu Istanbula, gotovo sat vremena vožnje od centra grada na europskoj strani. Luksuzna studija imaju pogled na plavetnilo Bospora, nalaze se okružena šumom, a prije nego što uđete na set, morate proći strogu kontrolu na ulazu. Ekipa iz produkcije počastila nas je tradicionalnim turskim čajem i kolačima, a u pauzi između intervjua odveli su nas u obližnji restoran na večeru. Tretirali su nas kao da smo i mi dio njihove ekipe.

image

Novinar Slobodne Dalmacije Vinko Paić i glumac Halit Özgür Sari

Şahan Nuhoğlu

Halit je na dogovoreni intervju stigao poput školarca, s crnim ruksakom na leđima, pa bi da ga vidite na ulici, teško mogli prepoznati da se radi upravo o njemu.

POGLEDAJTE HALITOVU PORUKU ZA ČITATELJE SLOBODNE DALMACIJE

Bertan nas je, pak, pozdravio na dobro izgovorenom hrvatskom jeziku, koji mu je poznat jer je rođen u Skopju, gdje je proveo djetinjstvo i dobar dio mladosti.

‘Gdje ste ekipa, kako ste?’ - veselo nas je i nasmijano upitao kad je došao.

Iznenadilo nas je koliko dobro barata hrvatskim riječima, pa je cijeli intervju odgovore davao na mješavini makedonsko - hrvatskog jezika. Osim glumom, bavi se i pjevanjem, a njegove pjesme imaju milijunske preglede. U jednom je trenuku poput pravog džentlmena, pomogao vašem novinaru u nevolji, a o čemu se točno radi, ostavit ćemo u maniri sapunice - za idući tekst.

POGLEDAJTE BERTANOVU PORUKU ZA ČITATELJE SLOBODNE DALMACIJE

Iako kod ovakvih intervjua dobijete striktno određeno vrijeme za razgovor, na što su nas upozorili agenti glumaca, i Halit i Bertan, nisu marili za minutažu i strpljivo su više od pola sata odgovarali na pitanja, a potom pozirali ispred objektiva našeg fotografa Şahana Nuhoğlua.

image

Novinar Slobodne Dalmacije Vinko Paić i glumac Halit Özgür Sari.

Şahan Nuhoğlu

Bilo im je veoma drago što smo samo zbog njih iz Splita došli u Istanbul.

Čuvši da u Hvatskoj imaju vojsku obožavatelja i da je ‘Divlje srce‘ toliko popularno, obećali su prvom prilikom posjetiti našu zemlju o kojoj su čuli puno lijepih stvari.

image

Novinar Slobodne Dalmacije Vinko Paić i glumac Bertan Asllani.

Şahan Nuhoğlu

Tko bi volio glumiti u hrvatskoj seriji, što misle o Hrvatskoj, kako jedan od njih poznaje Severinu i Ninu Badrić, tko je veliki fan Dominika Livakovića i Matea Kovačića i zašto ne voli Ivana Perišića, kao i još mnoge zanimljivosti iz života vaših omiljenih glumaca, saznat ćete uskoro samo u Slobodnoj Dalmaciji.

DONOSIMO VAM EKSKLUZIVNE INTERVJUE S HALITOM I BERTANOM!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. rujan 2024 20:51