StoryEditorOCM
Showbizsve je oduševio

‘Do zore sve lomi, nek pisma se ori...‘ Ovog ljeta ‘Forza‘ će se slušat na veliko! Poslušajte novi Gršin hit

Piše Gloria
14. lipnja 2024. - 22:31

Triljski reper Grše, pravog imena Grgo Šipek, predstavio je novi singl s nadolazećeg albuma. Prvi hrvatski glazbenik na vrhu Billboard Croatia Song liste objavio je pjesmu “Forza” s pratećim videospotom, čime nastavlja najavljivati novi iščekivani studijski album. Videospot se trenutno nalazi na #1 YouTube Trendinga, a pjesma na svim digitalnim platformama broji više od pola milijuna streamova, piše Gloria.

Glazbu i produkciju za novi singl odradili su već dobro poznati Gršini suradnici Mihovil Šoštarić Lockroom i Elmar Žerić El Maar, dok su za prateći videospot zaslužni su Petar Drašković (petarkacketdole) i Marijan Jurčević (dffrntvibe), a samo dva dana nakon objave. “Forza” je šesti po redu singl s najavljenog albuma naslovljenog “Dalmatino”, s kojeg su do sada predstavljene hit-pjesme "Sip", "Mamma Mia", "Fantazija" (ft. Miach) i "Tokyo Drift" (ft. Mimi Mercedez) i naslovna “Dalmatino”.

Grše je jedan od vodećih hip-hop glazbenika na domaćoj sceni, a njegova popularnost raste svakim novim projektom. Prvi je hrvatski glazbenik koji je na Billboardu stigao do samog vrha ljestvice najslušanijih pjesama na digitalnim streaming servisima, a sa singlom “Fantazija” proveo je petnaest tjedana zaredom na vrhu navedene liste. Trenutno su osim “Fantazije” na navedenoj listi i pjesme “Mangio Pasta” na kojoj je surađivao s Pekijem, ”Tokyo Drift” (feat. Mimi Mercedez) i “Mamma Mia” s kojom drži prisutnost već 60 tjedana za redom.

image

Grše

Cropix

Iza sebe ima i visoke pozicije na HR Top 40 listi domaćeg radijskog airplaya, a njegova karizma i autentičnost u stvaranju glazbe privukli su veliki broj obožavatelja, dok su ga kritičari pohvalili za inovativan pristup i iskrenost u tekstovima. Svojim talentom i upornošću, Grše je dokazao da je jedna od ključnih figura suvremene hrvatske rap scene.

“Hvala svima na feedbacku i idemo sad još jače”, poručio je Grše o novom singlu putem svojih društvenih mreža, a za album je rekao: “Album ‘Dalmatino‘ gazi na najjače. Ostatak albuma do kraja godine. Ma ne albuma, albumčine.”

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. lipanj 2024 12:34