StoryEditorOCM
Showbiz‘FAKE NEWS, FAKE...‘

Dio koji se odnosi na Baby Lasagnu očito je - laž! Zvijezda Eurosonga poludjela: Nit‘ su me zvali, niti bih prihvatio!

Piše SCENA SD
18. srpnja 2024. - 14:31

Nakon četiri sezone Voicea Hrvatska, HRT je ove godine odlučio napraviti Voice Kids. Prijava za glazbeni show u kojem se natječu djeca u dobi od osam do 15. godina pristiglo je više od 1000 i zaključene su prije mjesec dana, a sad je na potezu stručni glazbeni žiri koji ih će preslušati i odlučiti tko ulazi u show. Potom će na adrese odabranih kandidata stići pozivnice za prvi predizbor koji će se održati u šest gradova: Zagrebu, Varaždinu, Splitu, Dubrovniku, Rijeci i Osijeku.

Uz "uobičajene" mentore, Vannu i Davora Gopca, kako se priča, u žiriju bi trebali sjediti i Mia Dimšić Baby Lasagna. Tako su glasile vijesti koje su se zakotrljale redakcijama novinskih kuća i portala.

No dio koji se odnosi na Baby Lasagnu - očito je laž!

image

Marko Purišić je u storyju na Instagramu demantirao napise da će biti član žirija u novom HTV-ovom showu

Instagram

Lasagna se putem priča na Instagramu obratio svojim pratiteljima:

"Dobar dan, samo da javim da su krenule priče, a sad je već prešlo u naslovnice printanih novina, da sam ja u žiriju The Voice Kids-a. Nit‘ su me zvali, niti bih ja nešto takvo prihvatio. Tako da fake news, fake news!" - očitovao se Purišić i pritom najavio svoj sljedeći nastup na Krku. 

Marko Purišić je nedavno najavio veliku europsku i britansku turneju a proljeće 2025. Turneja koju producira Live Nation, najveća svjetska promotorska kuća, Baby Lasagnu odvest će u 16 država i na 21 koncert tijekom šest tjedana. Turneja uključuje neke od legendarnih klubova kontinenta i otoka, poput Melkwega u Amsterdamu, Islington Academyja u Londonu ili Razzmatazza u Barceloni.

image

Baby Lasagna u žaru nastupa na terasi DHB u sklopu Pula Film Festivala

Goran Šebelić/Cropix

Ovi nastupi nastavak su iznimno uspješnog koncertnog niza za Baby Lasagnu, pa su tako prvi koncerti u Poljskoj ovoga rujna rasprodani četiri mjeseca unaprijed, a onaj bečki preseljen je zbog velikog interesa iz kluba Szene u tri puta veći kapacitet bečkog Gasometra.

Hrvatski fanovi raduju se Šalati, na kojoj je Purišić rasprodao tri koncerta, 12., 13. i 14. rujna, "dok si rekao keks".

image

Nastup na partyju Nove TV u Puli

Goran Šebelić/Cropix
image
Goran Šebelić/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. rujan 2024 00:04