StoryEditorOCM
Showbiz‘PRAVDA ZA JOHNNYJA‘

Depp se prisjetio skandalozne sudske trakavice s Amber Heard: Svatko ima svoju priču, ali moja se pretvorila u sapunicu

Piše Marko Njegić
25. rujna 2024. - 13:42

Nakon sudske trakavice s bivšom suprugom Amber Heard i njome izazvane pauze od filmova, glumac Johnny Depp napokon je prošle godine ostvario "comeback" ulogom Luja XV. u povijesnoj drami "Jeanne du Barry", premijerno prikazanoj u Cannesu.

Definitivno, Depp je spreman nastaviti dalje, pa makar njegovi filmovi ne dosezali popularnost "Pirata s Kariba", naprotiv čini se kao da se glumac vraća manjim ostvarenjima kakve je snimao prije nego što je utjelovio Jacka Sparrowa u blockbusterskom serijalu. 

image
Steve Helber/Afp

Jedan od tih filmova je i "Modi" o talijanskom slikaru Amedeu Modiglianiju koji je Depp i režirao, što je njegov redateljski drugijenac nakon 1997. i debija s "The Brave".

Ovaj put Depp u filmu uopće ne glumi, već samo režira, a okupio je zvučnu glumačku ekipu od Riccarda Scamarcija u glavnoj ulozi do Stephena Grahama i legendarnog Ala Pacina s kojim je, baš 1997., glumio u sjajnoj kriminalističkoj drami "Donnie Brasco".

image
Evelyn Hockstein/Afp

Depp je promovirao "Modija" na filmskom festivalu u San Sebastianu i osvrnuo se na probleme s Heard koji su ga zamalo koštali karijere, tj. cirkusa uvjetovanog skandaloznim suđenjem koje se fanatično pratilo na TV-u i rezultiralo Netflixovim dokumentarcem.

- Svatko ima svoju priču i sigurno možemo reći da sam prošao kroz mnoge stvari tu i tamo, ali možda se vaša priča nije pretvorila u sapunicu. No, svi mi prolazimo kroz što prolazimo - rekao je Depp i prisjetio se i svojih početaka.

- Ima nečeg lijepog za mene u tim danima života u malenoj garsonijeri nedaleko Hollywoodskog bulevara u opasnom susjedstvu. Bili su teški, grubi, ružni, bili su čudni, svašta se izdogađalo, ali bili su i prekrasni - podvukao je glumac. 

image
Lumeimages.com/Nurphoto Via Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. rujan 2024 14:19