StoryEditorOCM
ShowbizSERIJSKI PRELJUBNIK

Dave Grohl napadao suprugu da ga vara sa zgodnim trenerom tenisa prije nego što je priznao da je dobio dijete s drugom

Piše I. P.
14. rujna 2024. - 21:21

Frontmen Foo Figthersa Dave Grohl (55) rasplinuo je sliku o sebi kao "dobrom dečku rocka" nakon što je prije nekoliko dana na svojoj društvenoj mreži priznao da je varao suprugu s ljubavnicom s kojom je dobio dijete što je šokiralo njegove fanove diljem svijeta. 

No mjesecima prije svog priznanja, Grohl je imao ljubomorne ispade prema supruzi, Jordyn Blum (45) koju je optuživao da ima "prljavu aferu" sa svojim zgodnim trenerom tenisa Christopherom Crabbom (54). Pretpostavlja se da je Grohl suprugu optuživao za nevjeru kako bi zametnuo trag s vlastite afere. 

- Dave Grohl godinama je bio ljubomoran na trenera svoje supruge. Nerijetko su se svađali zbog njega. Supruga mu je govorila da je lud zbog toga, odnosno jer mu takvo što uopće može pasti na pamet. No on je bio uporan - rekao je izvor blizak paru za Daily Mail i dodao: 

- Jordyn trenira tenis najmanje tri puta tjedno. Jordyn sad smatra da je Dave namjerno optuživao za nevjeru kako bi skrenuo pozornost s vlastite afere. 

Grohl i Jordyn u braku su 21 godinu i imaju troje djece. 

"Nedavno sam postao otac djevojčice koja se nije rodila u mom braku. Volim svoju suprugu i djecu i činim sve kako bi ponovno zadobio njihovo povjerenje i oprost", napisao je Grohl u svojoj objavi na Instagramu. 

Jordyn Blum tješi glumica Kate Hudson, njena bliska prijateljica, s kojom je na telefonskoj liniji non stop, a koja se ponudila na neko vrijeme preseliti u dom glazbenika kako bi joj bila podrška. 

Fanovi pak ne prestaju nagađati tko je žena s kojom je rocker dobio dijete. Spominje se i osnivačica porno stranice Annaliese Neilsen. 

Rockeru nije prvi put da vara. Prevario je i suprugu Jennifer Leigh Youngblood. Zatim je bio u vezi s Louise Post koja ga je optužila da ju je prevario s Winonom Ryder i još nekoliko žena. 2002. priznao je da je često imao seksualne odnose s groupie djevojkama. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. rujan 2024 21:58