StoryEditorOCM
Showbiznezaboravan nastup

Danijela se oprostila od publike sa suzama u očima: nije mogla suzdržati emocije koje su je obuzele od ovacija publike

Piše Marina Knežević Petković
2. kolovoza 2024. - 23:29

Danijela je večeras  na Sustipanu priredila nezaboravan nastup prije grupe Magazin, zapalivši publiku svojom energijom, vrckavošću i glasom.

Pod zvjezdanim nebom ljetnje večeri svaki njen hit odjekivao je među borovima, dok su se emocije prelijevale kroz more pjesama. Svi prisutni su pjevali zajedno s njom cijelu večer, stvarajući čarobnu atmosferu zajedništva i radosti.

image
Nikola Vilic/Cropix

Pored svojih hitova, nizala je hitove Magazina "Oko moje sanjivo", "Rano ranije", "Svileni" i druge, koje je publika dočekala s ovacijama  i osmjesima.

Rasplesala je sve prisutne, a i oni koji nisu mislili pjevati, definitivno nisu ostali ravnodušni i pjevali su iz petnih žila. Danijelina zarazna energija je sve odvela u totalni  raspašoj.

Osjećala se ljubav i sreća u zraku, a Danijela je još jednom pokazala zašto je miljenica publike. Predivna večer ostaje u sjećanju svih koji su imali privilegiju biti dio ovog glazbenog spektakla.

Činjenica da je harmonikaš Danijelinog benda, ujedno i najbolji u Europi, otac pobjednika "The Voicea", Martina Kosoveca, je dodatno raspalila atmosferu i užarila sinergiju Danijele, benda i publike. Definitivno glazbeni spektakl za pamćenje!

image
Nikola Vilic/Cropix

“Neka mi ne svane” je pjesma s kojom se Danijela oprostila od publike sa suzama u očima. Publika ju je ispratila ogromnim pljeskom i ovacijama, na što Danijela nije mogla suzdržat suze i emocije koje su je obuzele.

image







 

Nikola Vilic/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. rujan 2024 19:11