StoryEditorOCM
ShowbizAnant i Radhika

Danas počinje najskuplje vjenčanje na svijetu i trajat će tri dana: među tisuću uzvanika nalazi se sama krema društva

Piše SCENA SD
12. srpnja 2024. - 13:53

Kad je u pitanju dobra zabava, najmlađi nasljednik Ambani imperija ne žali novac. Mjesecima unazad mediji bruje o raskalašnim zabavama koje kao uvertiru u svoje svadbeno veselje organizira jedan od trenutno najbogatijih parova na svijetu. Anant Ambani i Radhika Merchant oboje su nasljednici multimilijunskih obiteljskih imperija, i to ostatku svijeta vrlo otvoreno pokazuju, glossy.espreso.co.rs.

Vjenčanje koje su mnogi okarakterizirali kao "do sada neviđeno" održat će se u između 12. i 14. srpnja, a na posljednjoj u nizu predsvadbenih ceremonija nastupio je svjetski poznati pjevač Justin Bieber za 10 milijuna dolara.

image
Profimedia

S obzirom na sve ono što bogata indijska tradicija i kultura nose sa sobom, u ovom dijelu svijeta nije neuobičajena pojava proslavljati sklapanje braka duže od jednoga dana. Ipak, najmlađi sin jednog od najbogatijih ljudi na svijetu pojam tradicionalne indijske svadbe podigao je na jednu potpuno novu razinu.

Naime, još prije nekoliko mjeseci zaljubljeni par počeo je s organiziranjem predsvadbenih zabava kojima su nazočili predstavnici svjetskog jet-seta, a budućim mladencima na uho su pjevale zvijezde poput Rihanne.

image
Profimedia

Da prema Forbesu "težak" 124 milijarde dolara predsjednik "Reliance Industries" kompanije nije štedio na svom najmlađem sinu govori činjenica da je i najsitniji detalj na ovom vjenčanju slika i prilika njihovog ekstravagantnog načina života.

Za slavlje koje će se održati na imanju Anantovih roditelja u Jamnagaru unajmljeno je preko 20 kuhara, a spisak uzvanika broji više od 1000 ljudi.

Među uzvanicama su Bill Gates, Hillary Clinton i Mark Zuckerberg koji su prethodno nazočili i vjenčanju mladoženjine sestre 2018. godine. Krema svjetskog društva okuplja se trenutno u Indiji, a prisutne su i Kim Kardashian i jedna od najvećih indijskih zvijezda Priyanka Chopra  sa suprugom Nickom Jonasom. 

image
Profimedia

– Sa srcima punim radosti i uzbuđenja, pozivamo vas na proslavu u našem domu u Jamnagaru. Radujemo se što ste sa nama da podijelimo našu sreću, ljubav i smijeh i stvorimo uspomene koje ćemo zauvijek čuvati – piše na pozivnicama za najskuplje vjenčanje na svijetu.

Uz pozivnice, gosti su dobili i detaljan plan i program aktivnosti tijekom svakog dana vjenčanja, kao i "dress code" za svaku od navedenih prilika.

Oni koji će u biti dio jednog od najekskluzivnijih događaja ove godine imat će prilike za druženje na fancy zabavi uz koktele, ali i u "šetnji kroz divljinu" gdje će imati priliku da posjete centar za brigu o životinjama Reliance u vlasništu mladoženje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. rujan 2024 18:35