StoryEditorOCM
ShowbizSALMA HAYEK

Bujna glumica htjela bogatog muža pod svaku cijenu: oprostila mu je što je drugoj napravio dijete, a izgleda kao avion

Piše SCENA SD
9. srpnja 2024. - 17:40

Glumica Salma Hayek (57) izgleda fantastično, a njezini kolege često joj kažu kako nikad ne bi pogodili da je u šestom desetljeću. Čini se da je sve u njezinu životu ‘sjelo na svoje mjesto‘.  

Salma je 2006. upoznala biznismena Françoisa-Henrija Pinaulta. Imala je 41 godinu i bogatu karijeru iza sebe. Ono što joj je nedostajalo bilo je dijete. Pomislila je kako još ima šansu za ostvarivanje svog velikog sna - postati majkom. I uspjela je. U rujnu 2007. rodila je kćer Valentinu Palomu, piše story.hr

Salma je ranije u svojim intervjuima bila vrlo otvorena i otkrila da je zabrinuta što je napunila 40, a nije trudna. Rođenje kćeri učinilo ju je najsretnijom, a mnogim majkama postala je uzor kako se može začeti u 5. desetljeću i to bez medicinske intervencije.

image

Salma i François-Henri Pinault

Sameer Al-doumy/Afp

Valentina je glumici bila prvo dijete, a njezinu partneru treće. Vjenčali su se 2009. i imali su dvije svadbene ceremonije - jednu u Parizu, drugu u Veneciji. Nakon što je rodila, udaljila se od svijeta glume. Htjela je biti predana majka i pratiti svaki napredak svoje kćeri, a tada joj je François rekao kako treba slijediti svoju strast i glumiti. 

Vratila se na posao kada je malena imala tri godine i dokazala kćeri da se oko nje ne okreće svijet. Salma je na to gledala kao životnu lekciju, a mnogi su joj to predbacivali i govori da ima čudan odnos s kćeri. 

Salma i njezin tadašnji dečko imali su vrlo težak početak. Glumici su spočitavali da je samo htjela naći imućnog partnera, a onda joj je on ‘zabio nož u leđa‘. Imao je aferu sa slavnom manekenkom Lindom Evangelistom, koja mu je rodila sina Augustina Jamesa.

image
Valery Hache/Afp

Tražila je kasnije i alimentaciju, šuškalo se da se radilo o 46.000 dolara mjesečno. Salma je o tom skandalu šutjela, a onda je ipak progovorila. Nije joj bilo jasno zašto je Linda četiri godine skrivala oca svog djeteta. 

Glumica mu je oprostila to što je bio nevjeran i dala šansu njihovoj vezi. Zbog toga što mu se vratila, za Salmu su znali reći da ima nisko samopouzdanje, ali time se nije zamarala. 

‘Slike vam ne mogu otkriti njegovu čaroliju. Učinio me puno boljom osobom i omogućio mi da rastem na tako dobar, zdrav način. Kad sam se udala, svi su govorili da je to dogovoreni brak i da sam se udala za njega zbog novca, a ja sam pustila da misle što žele. Petnaest godina smo zajedno, a naša je ljubav i dalje snažna pa se čak više i ne uvrijedim‘, izjavila je svojedobno i istaknula da je nezavisna, što se njezinu suprugu sviđa i jako je cijeni zbog toga. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. srpanj 2024 08:25