StoryEditorOCM
Showbizsrpska pjevačica

Breskvica podijelila slike iz Hrvatske i doživjela hladan tuš zbog tetovaža od ‘dva dinara‘: Ella stala u njezinu obranu

Piše L.B./JL
23. srpnja 2024. - 11:35

Uoči nastupa u Biogradu na Moru, srpska glazbena zvijezda Breskvica pozirala je na balkonu hotela u plavo-bijelom badiću, a privlačnom linijom i atraktivnim pozama nije nikog ostavila ravnodušnim.

Fotografije su privukle puno pažnje, ali neki su i osudili njeno ponašanje, izgled, pa čak i tetovaže, istaknuvši da izgledaju kao da ih je platila "dva dinara". Doduše, domaća influencerica Ella Dvornik stala je u obranu mlade pjevačice, piše Jutarnji.

- Mislim da ste svi ‘promašili futbal‘. Tematika ovog fotkanja je "kao throwback" prije 20 godina - komentirala je sveprisutna Ella koja je podsjetila na modu 2000-ih, vrlo vjerojatnu inspiraciju za ovo primamljivo izdanje pjevačice.

23-godišnja Breskvica često obraduje pratitelje svojim fotografijama u oskudnim izdanjima, a kasnije je objavila i nekoliko selfieja bez trunke šminke na licu. Breskvica, pravog imena Anđela Ignjatović, već je etablirano ime u trendingu svih streaming platformi za glazbu, a Hrvatima je postala poznata po brojnim medijskim napisima o vezi sa slavnim srpskim glazbenikom Voyageom. Njihov je prekid šokirao tinejdžere diljem regije, a danas je sretno zaljubljena u čak osam godina starijeg člana srpske policije, Nikolu Stanisavljevića.

image
Promo

Uz brojne hitove, široj je javnosti znana zbog svog nastupa na srpskoj Beoviziji i kontroverzi vezanoj uz pjesmu, odnosno, pobjednika Beovizije koji predstavlja svoju državu na prestižnom Eurosongu.

Naime, nastupala s pjesmom "Gnezdo orlovo”. Pobjedu je odnijela Teya Dora s pjesmom "Ramonda”, a brojni su Srbi bili nezadovoljni što Breskvica nije pobijedila, pa su čak obožavatelji najavili prosvjed za 9. ožujka, došlo je 50-ak ljudi, prenosi Mondo. Breskvica je završila druga jer su presudili bodovi žirija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. rujan 2024 10:10