StoryEditorOCM
ShowbizVOLI KVIZOVE

Brat Dina Jelusića briljirao u ‘Potjeri‘. S natjecateljem Hrvojem nadigrao lovca Kotigu

Piše I. P.
2. svibnja 2024. - 21:17

Bruno Jelusić, mlađi brat glazbenika Dine Jelusića, natjecao se u ovotjednoj emisiji HRT-ova kviza Potjera. Bruno je u brzopoteznim pitanjima prikupio 4.500 eura, ali se na ploči odlučio za višu ponudu od 18.000 eura. Bruno je na ploči imao samo jedan netočan odgovor, što je bilo dovoljno da dođe do završne potjere.

U završnoj potjeri se s Hrvojem borio protiv lovca Deana Kotige, prenosi Index.

Bruno i Hrvoje zajedničkim snagama borili su se za 20.000 eura. Imali su 16 koraka prednosti, a Dean je stigao do 15. Sekunde su Kotigu dijelile od pobjede, koja je naposljetku pripala natjecateljima.

"Kolega je napravio 90% posla", rekao je Hrvoje. "Bili smo kompatibilan tim. Želim zahvaliti Deanu što mi je digao inat da dam sve od sebe", rekao je Bruno. Kotiga je pohvalio dečke.

"Mi uvijek navijamo za dobre igrače, volimo hrabre i dobre natjecatelje. Mi smo uvijek na vašoj strani. Što se tiče mog seta, bilo bi mi krivo da sam vas stigao. Apsolutno se zaslužili pobjedu, kapa dolje", rekao je Kotiga, prenosi Index.

Ovo je već drugi njegov nastup u Potjeri. Debitirao je u listopadu 2023. godine. I Bruno se, kao i Dino, bavi glazbom. 

image

Dino Jelusić

Ivana Grgić/Cropix

Svira klavir i gitaru, a talenta za glazbu ima i njihova sestra Lorena. Ona je predstavljala Hrvatsku u Belgiji s autorskom pjesmom Rock Baby, nastupala je u nekoliko mjuzikla u Americi te je pomogla u pisanju i skladanju Jelusićeva albuma Prošao sam sve.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
11. lipanj 2024 02:08