StoryEditorOCM
ShowbizEVO I NJEGA

Bivši Karleušin suprug o porukama koje je slao Severini: Jahta mi je parkirana na Bosporu... Prijatelji su me nagovorili

Piše L.G./JL
27. svibnja 2024. - 15:30

Duško Tošić, bivši suprug Jelene Karleuše, komentirao je poruke koje je slao Severini. Rekao je da je kontaktirao Severinu kako bi mu pjevala na jahti koju je nedavno kupio u Turskoj, prenosi jutarnji.hr.

image
Damir Krajac/Cropix

Nakon što je srpska pjevačica Jelena Karleuša napala Severinu zbog Srebrenice, odnosno intervjua koji datira još iz 2022., a u kojem splitska pjevačica navodi kako je riječ o genocidu i da bi Srbija trebala platiti odštetu, te javno objavila njihovu prepisku iz inboksa, oglasio se i Karleušin suprug Duško Tošić.

"Kupio sam nedavno jahtu koja je parkirana na Bosporu te sam htio organizirati proslavu povodom toga. Moji prijatelji iz WhatsApp grupe predložili su da nam pjeva Severina. Eto, to je bio razlog zašto sam je kontaktirao", rekao je Tošić za Kurir.

Bivši srpski profesionalni nogometaš također je po prvi put progovorio o razvodu od Karleuše.

"Pokušavamo preko odvjetnika dogovoriti sporazumni razvod braka. Na tu temu smo održali nekoliko sastanaka, koji su nažalost, završili neuspješno.

I dalje pokušavam izbjeći razvod po tužbi, jer bi to bilo traumatično iskustvo za sve nas, osobito za našu djecu. Nadam se da ćemo u narednom razdoblju dogovoriti sporazumni razvod braka, što je u interesu svih", prenosi jutarnji.hr.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. lipanj 2024 01:54