StoryEditorOCM
ShowbizAlessandra Ambrosio 

Bivša ‘anđelica‘ opet ljubi! Pogledajte kako je uhvaćena u morskim radostima sa zgodnim sinom slavnog multimilijunaša

Piše Zrinka Glavaš/Gloria
10. srpnja 2024. - 11:01

Brazilski model i bivša Viktorijina anđelica Alessandra Ambrosio (43) privlači pažnju gdje god se pojavi, a osobito kada je riječ o njezinom ljubavnom životu.

Nakon prekida s bivšim dečkom Richardom Leejem krajem prošle godine, svjetski poznata ljepotica sada uživa u novoj vezi i to sa zgodnim biznismenom iz Monaka Alexanderom Smurfitom (39), sinom irskog biznismena i multimilijunaša Sir Michaela Smurfita koji se smatra vodećom osobom u globalnoj industriji ambalaže, čije se bogatstvo procjenjuje na 400 milijuna dolara, piše Gloria.

image
Profimedia

Ambrosio je s Alexanderom uživala na kupanju na Ibizi i pokazala svoju vitku figuru u dvodijelnom crvenom bikiniju kojeg je upotpunila nizom ogrlica i narukvica. Njezin novi partner nosio je prugaste ružičaste kupaće hlače i pokazao impresivan mišićavi torzo.

U rujnu prošle godine izvor je rekao za Daily Mail da je Ambrosio na pauzi sa svojim tadašnjim partnerom Richardom Leejem i da prošlo ljeto nisu provodili mnogo vremena zajedno.

"Ona je bila s prijateljima i djecom, a on je radio pa su se udaljili i nisu izlazili neko vrijeme. Uvijek joj je bio drag pa možda i uspiju riješiti sve, ali već su mjesecima razdvojeni pa je malo vjerojatno da će se to dogoditi", rekao je izvor.

image
Profimedia

Posljednji put su fotografirani sredinom lipnja 2023. u Santa Monici u Kaliforniji dok su zajedno igrali odbojku na plaži. U listopadu iste godine viđeni su zajedno u šetnji New Yorkom, što je izazvalo spekulacije da su ponovno skupa, no status njihove veze od tada je nepoznat.

Alessandra i Richard započeli su vezu u siječnju 2021., a prvi su put viđeni zajedno na romantičnoj večeri u Los Angelesu. Njihova romansa ubrzo je dospjela u fokus javnosti, s obzirom na to da je Alessandra prethodno bila u dugogodišnjoj vezi s Jamiejem Mazurom, s kojim ima dvoje djece - Anju i Noaha.

Od Mazura se razišla 2018. nakon 10 zajedničkih godina. Ambrosio je svoju bogatu karijeru započela u tinejdžerskim godinama nakon što je osvojila drugo mjesto na Elite Model Look natjecanju u Brazilu.

image
Sameer Al-doumy/Afp

Međunarodni proboj doživjela je krajem 1990-ih kada je radila za prestižne modne kuće kao što su Ralph Lauren, Christian Dior i Giorgio Armani, a često se pojavljivala i na naslovnicama prestižnih modnih časopisa - Vogue, Harper‘s Bazaar, GQ, Elle i Glamour.

Postala je anđelica Victoria‘s Secreta 2004. godine i bila je jedno od najprepoznatljivijih lica brenda do 2017. godine. Sudjelovala je na brojnim njihovim modnim revijama, a svi je pamte i po "Fantasy Bra" vrijednom 2,5 milijuna dolara koji je nosila 2012. godine, što je jedan od najprestižnijih zadataka za modele koji rade s ovom kompanijom.

Osim manekenstva, Alessandra se okušala i u glumi. Pojavljivala se u filmovima poput "Casino Royale" te serijama kao što su "Entourage" i "Kako sam upoznao vašu majku". Također, imala je ulogu u filmu "Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows".

image
Sameer Al-doumy/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. kolovoz 2024 22:25