StoryEditorOCM
ShowbizPrva prava ljubav

Ben Affleck je ljubio najveće ljepotice, ali jednu nikad nije prebolio! Otkazala je vjenčanje u zadnji čas, slomila ga

Piše M. K. P./Mozaik
27. rujna 2024. - 07:00

Jennifer Lopez i Ben Affleck ovoga ljeta su podnijeli zahtjev za razvod nakon višemjesečnih nagađanja da je njihov brak na klimavim nogama. Vjenčali su se 2022. godine u Las Vegasu, a idila je trajala dvije godine.

Čim se u srpnju doznalo da prodaju vilu koju su kupili nakon vjenčanja i u kojoj su živjeli, šuškanja o prekidu samo su se pojačala. Točan razlog raspada braka Jennifer Lopez i Bena Afflecka nije poznat jer bivši supružnici o tome nisu pričali.

image

Jennifer Lopez i Ben Affleck

Robyn Beck/Afp
 
image

Jennifer Lopez snimljena dan nakon razvoda ispred njihove bivše zajedničke kuće

Profimedia/

Prije nego što je obnovio romansu s Jennifer, glumac je prekinuo jednogodišnju vezu sa 16 godina mlađom kolegicom Anom de Armas. Iako je sve izgledalo idealno i savršeno jer je par bio nerazdvojan, u jednom je trenutku neraskidiva veza pukla, kako prenosi Zadovoljna.rs.

Ipak, glumac je najviše godina proveo sa smeđokosom ljepoticom Jennifer Garner. Upoznali su se na snimanju "Pearl Harbora", a zaljubili na snimanju "Daredevila" 2002. godine, iako je on tada bio u vezi s Jennifer Lopez, a ona u braku sa Scottom Foleyjem.

image

Ben Affleck i Jennifer Garner

Hubert Boesl/Dpa Picture-alliance Via Afp
image

Jennifer Garner

Geoffroy Van Der Hasselt/Afp

Međutim, ništa se nije dogodilo do 2003. godine. U ožujku te godine Garner je objavila da se razvodi, a potom su u siječnju 2004. Jen i Ben raskinuli zaruke, iako je glumac kasnije priznao da su se zaljubili jedno u drugo već i prije. Nekoliko mjeseci kasnije, Garner i Affleck izašli su u javnost kao par, vjenčali su se sljedeće godine, zajedno dobili dvije kćeri i sina, a potom su se razveli u listopadu 2018., iako nisu bili zajedno od 2015. godine. No, do danas su ostali u dobrim odnosima.

I još jedna bivša popularnog glumca dobro ga se sjeća. Riječ je o njegovoj kolegici Gwyneth Paltrow, koju je upoznao na snimanju filma "Zaljubljeni Shakespeare", baš kad je raskinula zaruke s holivudskim miljenikom Bradom Pittom.

image
Robyn Beck/Afp
 
image

Gwyneth i Ben

Profimedia/

Ben i Gwyneth bili su zajedno od 1997. do 2000. godine. Iako je vjenčanje već bilo zakazano, glumica ga je u zadnji čas odlučila otkazati i slomila srca obožavatelja diljem svijeta. Nekoliko tjedana prije planiranog vjenčanja, par je objavio da odgađa brak ne otkrivši razlog, no napomenuvši da su i dalje u snažnoj ljubavnoj vezi.

image

Gwyneth Paltrow

Ammar Abd Rabbo/Afp
image

Ben Affleck i Gwyneth Paltrow

Miramax - Album/album/profimedia/Miramax - Album/album/profimedia

Paltrow je kasnije izjavila da je njihova veza bila vrlo intenzivna i emotivna te da je Affleck njezina "najveća ljubav".

I Ben Affleck često je isticao koliko poštuje Gwyneth Paltrow i njihov odnos. Govorio je o njezinoj inteligenciji i talentu, a jednom prilikom izjavio je da je ona njegova "prva prava ljubav" te da ga je inspirirala na mnoge načine. Dvije godine nakon prekida njihove veze ostao je sam, kako piše Story.hr., a prenosi Zadovoljna.rs.

image

U filmu ‘Zaljubljeni Shakespeare‘

/Photo12 Via Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. rujan 2024 07:02