StoryEditorOCM
Showbizteška situacija

Baby Lasagna i Saša Matić suosjećaju sa stradalima: zbog razornih poplava u BiH otkazani koncerti popularnih pjevača

Piše D.J./JL
4. listopada 2024. - 18:30

Zbog katastrofalne situacije koja je pogodila Bosnu i Hercegovinu te suosjećanja s nastradalima, večeras neće biti održan koncert Marka Purišića, poznatijeg kao Baby Lasagna, u Domu Mladih u Sarajevu, prenose Dnevni avaz i Jutarnji.

"Zbog razorne poplave koja je pogodila BiH, odlučili smo otkazati večerašnji koncert, a samim time i press konferenciju", rekao je glazbenik.

"Dragi moji sarajevski prijatelji, s ogromnom tugom i teškim srcem moram vas obavijestiti da smo odlučili otkazati večerašnji koncert zbog razorne poplave koja je zadesila BiH.

U ovakvim trenucima, glazba se mora ustuknuti pred stvarnošću i suosjećanjem prema svima vama koji ste pogođeni ovom strašnom tragedijom. Moje misli i molitve su s obiteljima koje su izgubile voljene i sa svima vama koji ste ostali bez svojih domova.

Kada dođe pravi trenutak, vratit ćemo se s glazbom koja će vam, nadamo se, donijeti barem malo radosti. A do tada naše misli su sa svima vama", poručio je Baby Lasagna putem društvenih mreža. Novi termin koncerta još nije javno objavljen.

image

Saša Matić

Josip Bandic/Cropix

Osim Lasagne, otkazan je i koncert Saše Matića koji se trebao održati na gradskom Trgu u Banja Luci.

"Dragi prijatelji, suosjećam s mojim susjedima u BiH i neizmjerno mi je žao zbog situacije koja ih je zadesila... Večerašnji koncert koji je bio zakazan u Banja Luci na gradskom trgu je otkazan i u mislima sam sa svima koji prolaze kroz ovu tešku situaciju... Molim se za sve", poručio je putem društvenih mreža Saša Matić.

Podsjetimo, središnju Bosnu pogodile su katastrofalne poplave, posebice područja Jablanice, Fojnice, Konjica, Kiseljaka i Kreševa, u kojima je tragično stradalo najmanje 15 osoba.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. listopad 2024 18:33