StoryEditorOCM
ShowbizČestitamo

Baby Lasagna i Elizabeta izrekli sudbonosno da u tajnosti; Bilo je retro, a jedna stvar strogo zabranjena, evo detalja

Piše SCENA SD
26. listopada 2024. - 17:36

Marko Purišić, poznatiji kao Baby Lasagna, danas se s partnericom Elizabetom Ružić oženio u srednjovjekovnoj crkvici u Završju, doznaje Istarski.hr.

Vjenčanje se navodno održalo pred 50-ak uzvanika, u krugu obitelji, a vjenčao ih je svećenik iz Markove župe. Istarski piše da su od jednog uzvanika saznali da je vjenčanje bilo organizirano u retro stilu i da nikome nije bilo dozvoljeno fotografiranje.

Marku je vjenčani kum bio njegov brat, a Elizabeti njena najbolja prijateljica. U dokumentarcu "Ususret Eurosongu" o Marku, otkriveno je kako se par upoznao.

image

Marko Purišić i Elizabeta Ružić

Lucija Ocko/Cropix

- Marko i ja se znamo preko tri godine. Upoznali smo se na Instagramu. On je svirao u bendu, ja sam znala za njih i onda sam rekla: ‘Vidi koji zgodan lik‘. Zatim sam ga odlučila dodati na Instagramu. On je mene zapratio nazad i javio mi se. Love story 21. stoljeća - rekla je tada Elizabeta.

image

Elizabeta Ružić

Lucija Ocko/Cropix

Marko je prije mjesec dana na In Magazinu najavio da sprema vjenčanje. "Uf, da budem iskren, malo sam izdvojen od njih. Obavim što mi se kaže da moram, ali pripreme teku, idu. Malo će bit panika vjerojatno jer smo stvarno puno zauzeti pa manje stignemo. Ali imamo pomoći od obitelji, prijatelja tako da idu dobro, ja mislim‘‘, otkrio je tada Baby Lasagna.

image
Ronald Gorsic/Cropix

Čini se da je panika popustila, i da je sve prošlo kako su mladenci željeli. Fotografije s vjenčanja pogledajte OVDJE.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. listopad 2024 17:55