StoryEditorOCM
ShowbizŽENE BRADA PITTA

Aniston je jednom prilikom javno prozvala Jolie zbog onog što je rekla u intervjuu: ‘To je bilo stvarno neukusno‘

Piše SCENA SD
16. kolovoza 2024. - 10:43

Krah braka Jennifer Aniston i Brada Pitta bio je brz: prekinuli su u siječnju 2005. godine, službeni razvod je pokrenut u ožujku, a već u srpnju Brad se pojavio s Angelinom Jolie.

image

Jennifer Aniston i Brad Pitt 

Francois Guillot/Afp

Brad je optužen da je varao suprugu s Angelinom Jolie, koju je upoznao na setu filma "Gospodin i gospođa Smith". Aniston je gurnuta u ulogu prezrene supruge, dok je Jolie označena kao "razarač doma", piše Nicki Swift.

Ipak, umjesto mržnje, Jennifer je u javnosti nerijetko govorila lijepe stvari o bivšem suprugu i njihovom braku.

‘Bila bih robot kad bih rekla da ne osjećam trenutke ljutnje, povrijeđenosti, neugodnosti. U ovom trenutku je tako nejasno. Toliko je daleko u mojim mislima da se ne mogu ni sjetiti tame. Ne žalim ni zbog čega. Bila je to lijepa, komplicirana veza‘, priznala je u jednom intervjuu 2008., piše Story.

S druge strane, omiljena glumica jednom prilikom je javno prozvala Angelinu Jolie zbog onog što je rekla u intervjuu za Vogue. Naime, glumica je priznala da je njezina ljubavna priča s Bradom započela na setu ‘Gospodin i gospođa Smith‘, kada je glumac još uvijek bio u braku s Jennifer.

image

Film "Gospodin i gospođa Smith" (2005.)

Regency Enterprises/new Regenc/Collection Christophel Via Afp

‘Tamo su bile ispisane stvari koje su očito bile iz vremena kad nisam bila potpuno svjesna što se događa. Osjećala sam da je neprikladno otkrivati ​​te pojedinosti‘. Ono što je rekla o tome kako je svaki dan jedva čekala doći na posao? To je bilo stvarno neukusno,‘ rekla je tada.

image

Jennifer Aniston

Chris Delmas/Afp

Prošla su gotovo dva desetljeća od razvoda Aniston i Pitta, a Pitt se također rastao od Jolie. Očito su on i Aniston sada u dobrim odnosima. Neki se ljudi nadaju obnovljenoj romansi, ali ona inzistira na tome da to nije u kartama. "Brad i ja smo prijatelji, prijatelji smo... Nema nikakvih neobičnosti", rekla je u "The Howard Stern Showu" 2021. godine. 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. listopad 2024 14:35