StoryEditorOCM
ShowbizASTRONOMSKA SVOTA

Američki reper Sean Diddy Combs kažnjen je sa 100 milijuna dolara u sudskom postupku, hoće li se žaliti?

Piše SCENA SD
11. rujna 2024. - 08:24

Od početka godine, američki reper Sean Diddy Combs (54) suočava se s ozbiljnim optužbama za seksualno uznemiravanje, silovanje i trgovinu ljudima u nekoliko slučajeva. Sada je, prema izvješćima, protiv glazbenika donesena "presuda zbog ogluhe" sa zahtjevom za naknadu štete od 100 milijuna američkih dolara.

image

Sean Diddy Combs

Angela Weiss/Afp

Kako je izvijestio časopis Variety, između ostalih, ova presuda izrečena je američkom glazbenom mogulu nakon što nije bio 9. rujna na virtualnog sudskom ročištu, na kojem je trebao biti prisutan. Tužitelj kojem je dodijeljen ovaj iznos jedna je od Combovih navodnih žrtava, koja trenutno i sam služi zatvorsku kaznu.

Je li P. Diddy bio dio kruga trgovine Jeffreyja Epsteina? Spominje se da je Britney bila žrtva, a Beyonce, Kim, Jay-Z...

Prema optužnici, Combs je navodno drogirao čovjeka, po imenu Derrick Lee Cardello-Smith (51), na zabavi 1997. godine, a zatim ga seksualno zlostavljao. Budući da se radi samo o presudi zbog ogluhe, u ovom trenutku još uvijek nije jasno hoće li reper na kraju doista morati platiti ovu astronomsku svotu. Trenutno još uvijek ima mogućnost žalbe na presudu.

Preokret u slučaju stravične snimke premlaćivanja bivše djevojke, Diddy će se izvući nekažnjeno: ‘Ne možemo ništa...‘

image

Sean Diddy Combs napušta 2023, Met Galu

Angela Weiss/Afp/Profimedia/Angela Weiss/Afp/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. rujan 2024 08:41