StoryEditorOCM
ShowbizVIŠE OD FESTIVALA

Amal i Clooney uživaju u Veneciji, ondje su se vjenčali prije 10 godina! Mislila je da će ‘ostati stara cura‘, evo priče

Piše Marija Čović
30. kolovoza 2024. - 20:37

Trećeg dana venecijanskog filmskog festivala u grad je stigla još jedna modna ikona i ponovno oduševila izborom garderobe.

Amal Clooney stigla je u Veneciju prateći supruga Georgea, čiji novi film "Wolfs", koji se prikazuje izvan konkurencije, ima premijeru u nedjelju. Svoju je zavidnu figuru Amal istaknula glamuroznim ljetnim izdanjem u žarko žutoj mini haljini uz koju je nosila odgovarajući šešir.

image

Amal i George Clooney stigli su na 81. filmski festival u Veneciji. Ona je opet modno briljirala

Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Hollywoodska legenda George bio je u ležernijem izdanju, svijetlim hlačama i tamnoj majici, ali oboje će sasvim sigurno crvenom tepihu u nedjelju prošetati u najboljem svečanom izdanju.

Do tada će u Veneciju sigurno stići i Brad Pitt, koji s dugogodišnjim dobrim prijateljem Clooneyjem glumi u filmu "Wolfs", akcijskoj komediji o dvojici profesionalnih "štemera", koji su dobili isti posao i prisiljeni su raditi zajedno premda preferiraju samostalni rad. Hoće li Brada pratiti njegova nova djevojka Ines de Ramon, tek ćemo vidjeti.

image

George Clooney i Amal Alamuddin vjenčali su se u Veneciji u rujnu 2014. godine

Andreas Solaro/Afp/Profimedia/Andreas Solaro/Afp/Profimedia

Uz Veneciju Amal i Georgea vežu neke od najljepših uspomena jer su se tu vjenčali u rujnu 2014. godine, za manje od mjesec dana će proslaviti desetu godišnjicu braka. Upoznali su se preko zajedničkih prijatelja u srpnju 2013. godine u Georgeovoj kući na jezeru Como, a libanonsko-britanska odvjetnica odmah je oduševila slavnog glumca i redatelja.

- Istina je da sam upoznao ovu izvanrednu ženu i oduzela mi je dah. Bila je briljantna, zabavna, prekrasna i draga, oborila me s nogu. Sa 52 godine sam pronašao ljubav svog života i zaista sam sretan – kazao je kasnije George.

Amal je jednom prilikom rekla kako je imala 35 godina i već se mirila s idejom da će ostati "stara cura".

- Onda smo se upoznali i vrlo brzo sam osjećala da, bez obzira što će se dogoditi, nikad neću željeti biti s nekim drugim. I to se nije promijenilo. George je osoba koja zaslužuje moje potpuno divljenje i osoba čiji me osmijeh uvijek rastopi – kazala je jednom prilikom Amal.

image

George i Amal Clooney na filmskom festivalu u Veneciji 2017. godine

Tiziana Fabi/Afp

Njihova veza rezultirala je zarukama 28. travnja 2014. godine, a vjenčali su se 27. rujna te godine. U veljači 2017. objavljeno je da je Amal trudna, a 6. lipnja, mjesec dana prije termina, rodila je sina i kćerku, Alexandera i Ellu.

image

George i Amal Clooney prije nekoliko dana prilikom odlaska na večeru s prijateljima u restoran na jezeru Como

Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

I ovog ljeta 46-godišnja Amal, svjetski priznata odvjetnica za ljudska prava, i 63-godišnji George dosta vremena provode u svojoj vili na jezeru Como, gdje je proteklih tjedana Amal u nekoliko navrata snimljena u sjajnim kreacijama tijekom večernjih izlazaka sa suprugom i prijateljima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. rujan 2024 10:49