StoryEditor
PutovanjaLjeto na Jadranu

Smanjuju se gužve, ali i cijene smještajnih objekata: otkrili smo kako najlakše pretražiti dostupne opcije i povoljnije organizirati godišnji odmor

Piše PSD
12. srpnja 2020. - 17:57
Matija Djanjesić/HANZA MEDIA

Iskreno se nadamo da tijekom izolacije niste iskoristili cijeli godišnji odmor te da vas u srpnju i kolovozu očekuju barem tjedan ili dva potpunog mira, tišine i opuštanja na nekom od naših otoka.

'Drugačije' ljeto 2020. možda nas je natjeralo da na neko vrijeme odgodimo svoja putovanja u inozemstvo, a križanje egzotičnih destinacija s 'bucket' liste stavimo na čekanje, no baš zato je ova sezona idealna prilika za otkrivanje ljepota Jadrana, za koje uvijek mislimo da ima vremena te da ih lako možemo posjetiti kad god poželimo, iako se to rijetko, gotovo nikada ne dogodi.

Ako vam je korona poremetila planove za ovo ljeto, ne biste trebali očajavati jer uz smanjene gužve na plažama, cestama i trajektima posljednjih se dana otvorila još jedna pozitivna situacija za sve one u potrazi za smještajem na hrvatskim otocima ili u gradovima Dalmacije i Istre.

image
Nikolina Vuković Stipaničev/HANZA MEDIA

Naime, nakon Facebook stranice, s pozamašnom ponudom slobodnih apartmana na Jadranu, na Viberu je otvorena grupa koja omogućava još jednostavnije pretraživanje cjenovno najpristupačnijih opcija za ljetovanje i last minute ponuda na Jadranskoj obali. 

Viber grupi Croatia Last Minute Deals, lako se možete priključiti putem sljedećeg linka. Na jednom mjestu dobit ćete sve informacije o last minute cijenama pojedinih smještaja, stupiti u kontakt direktno s iznajmljivačima te zaobići provizije posrednika.

Sve što trebate napraviti, nakon što odredite datum svog godišnjeg odmora, ili čak tijekom slobodnog vikenda, jest baciti se na pretraživanje smještajnih opcija, a nakon istraživanja hrvatske obale, vjerujemo da vam sezona 2020. uopće neće biti u lošem sjećanju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

28. veljača 2021 18:27