StoryEditor
PutovanjaISTARSKA TURA

Prijavite se: vrhunska vina i delicije uz rekreaciju u prirodi obećavaju nezaboravan provod

Piše SPONZORIRANI ČLANAK
26. travnja 2016. - 12:00
2a

Vinoljupci i ljubitelji prirode, Relaxino wellness sport holiday portal vas poziva da zaokružite datum 21.05. i prijavite se na Istria Wine & Walk avanturu sjeverozapadnom Istrom. Čeka vas 11 km inspirativne šetnje, 8 vrhunskih istarskih vinara, 8 lokalnih proizvođača i ugostitelja te 7 okrepnih stajališta.

Vinski pješački pohod kreće u Bujama. Ondje ćete preuzeti degustacijsku čašu i mapu staze, a zatim ćete se ukrcati u mini-bus. Njime ćete do prve točke, čuvenog vinograda Santa Lucia starog pola stoljeća odakle kreće vaša eno-rekreacija kroz labirinte vinograda i maslinika.

Vinari na svaka 2 kilometra

Na svaka 2 km dočekivat će vas istarski vinari i ostali lokalni proizvođači s mirisnim gastro poslasticama i božanstvenim vinima. Uživajte u slamnatim nijansama istarske malvazije i rubinskim bojama crnih vina. Tajna njihove pitkosti leži upravo u bijeloj zemlji kojom hodate, osunčanim padinama vinograda kraj kojih prolazite i ugodnoj zavjetrini koja vas prati putem.

Na tom ćete putu danas susresti još vidikovac s kojeg možete ovjekovječiti planinske vrhove Ćićarije i more u daljini, posjetiti park prirode Škarline s jedinstvenim potočićima i jezercima, izložbu "More“ u galeriji Tigor te 2 vinska podruma nadomak Brtonigle.

Na povratku u Buje zastat ćete na malenom sajmu, uz party na temu 80-te, na kojem ćete moći kupiti zalihe vina koja su danas osvojila vaše srce. I pokoji lokalni proizvod kako bi se sva vaša osjetila još dugo prisjećala šetnje u svim bojama vina.

Prijave se završavaju kad se dosegne maksimalan broj prijavljenih, a u svakom slučaju do 14.05.2016. Cijena ulaznice iznosi 250 kn.

Ostale informacije potražite na Relaxinu.com ili Coloursofistria.com

Ukoliko točno odgovorite na nagradno pitanje možete osvojiti dvije ulaznice za 2. Wine and Walk event!

U kojem dijelu Istre se nalazi grad Buje:

a) južnom

b) srednjem

c) sjeverozapadnom

Odgovor pošaljite na info@relaxino.com najkasnije do 2. svibnja 2016.

Izdvojeno

05. lipanj 2020 12:09