StoryEditor
PutovanjaIdeja za putovanje

Noć muzeja u Berlinu

Piše Sponzorirani članak
17. svibnja 2016. - 16:00
Berlindreamstime01

Berlin je kao ljubav na prvi pogled! Kao najzgodniji muškarac kojeg možete zamislite i kod toga grada vrijedi samo jedno; došli ste, zaljubili se, želite ostati zauvijek, vraćate mu se uvijek.

Pravi kozmopolitski grad sa savršenom organizacijom. Dakle, ako ste jarac po horoskopu, Berlin je vaš grad. Lako se snalaziti jer na svakom raskrižju postoji natpis koliko metara vam treba do veće atrakcije. Manje ili veće znamenitosti, možete svakako naći u svim vodičima, od Reistaga do Berliner Dom, otoka Muzeja,  palače Charlottenburg, Alexander Platza…

Svakako birajte toplije dane za posjet Berlinu, jer uživati u odličnim barovima ili parkovima u kasne ljetne noći je dio kulture i ljudi koji želite upoznati. Noć muzeja u kolovozu je idealna prilika za planiranje putovanja. Ove godine se održava 27.8. od 18h do 02h na Otoku muzeja. Posebno preporučujemo posjet Pergamonskom muzeju i Novom muzeju u kojem se nalazi  druga najveća egipatska zbirka na svijetu.  Ulaznica košta 18 eura i može se  koristiti i za shuttle bus, brod i Trabi shuttle te gradski prijevoz u Berlinu taj dan. Sve detalje o noći muzeja možete pronaći na  http://www.lange-nacht-der-museen.de/en/museums.

Za sve čitatelje koji naprave rezervaciju putovanja za program Berlin-noć muzeja, 24.-28.8.2016. do 1.lipnja  organizator putovanja - turistička agencija Idea putovanja,  odobrava 5% popusta. Za ostvarenje popusta potrebno je poslati mail na info@relaxino.com s naznakom Slobodna Dalmacija.

Još više ideja za putovanje i odmor potražite na www.relaxino.com

 

Izdvojeno

06. lipanj 2020 08:33