StoryEditor
PutovanjaPIVO I CVIJEĆE

Ljetni festival u Sloveniji

Piše SPONZORIRANI ČLANAK
7. lipnja 2016. - 17:00
KUPOLAODPRTA01

Najveći glazbeni i turistički događaj u Sloveniji održat će se od 14.- 17. srpnja u Laškom .

Festival Pivo i cvijeće, pedesetdrugi po redu svake godine privlači tisuće posjetitelja te su i ove godine pripremili bogat glazbeni i popratni program za sve generacije i glazbene ukuse.

Na pet pozornica zajedno će se predstaviti više od 60 glazbenika. Posjetitelji će se moći zabaviti i plesati u ritmovima Big foot mame, Jinxa, Gibonnija, Vlatka Stefanovskog,  ManuElle,  Balkan boysa, Siddharte, Šank rocka...

Osim glazbenog programa održavat će raznovrsna gastro i sportska događanja uz ponudu tradicionalnih i internacionalnih piva čija će cijena biti 2 € za kriglu.

Treći dan festivala na rasporedu je vizualni spektakl i vatromet na rijeci Savinji a posljednji dan u nedjelju će se održati tradicionalno vjenčanje po starim običajama, predstavljanje života u prošlim vremenima, parada vintage automobila i limene glazbe.

Thermana Laško osigurava smještaj za posjetitelje tijekom festivala, kojima nudi i posebne wellness programe sa pivom i hmeljem. Uz raznovrsne programe za odrasle i djeca će se moći zabaviti u vodenim sadržajima hotela.

Ukoliko točno odgovorite na nagradno pitanje možete osvojiti dvije ulaznice za kupanje na bazenima hotela Thermana Park Laško

Koja rijeka prolazi kroz grad Laško:

a) Sava

b) Savinja

c) Krka

Odgovore pošaljite na info@relaxino.com nakasnije do 15. lipnja 2016.

 

Izdvojeno

05. lipanj 2020 11:35