StoryEditorOCM
Prostorija‘BOŽIĆNA ČAROLIJA‘

Zavirite u dom Čermakovih: Angažirali cvjećara kume Ive Todorić, tu su dva raskošna bora, vojska orašara

Piše I.P.
21. studenog 2023. - 14:17

Florist Ante Jurković blizak je prijatelj Ive Todorić, a nekoliko godina unazad, koliko traje njihovo prijateljstvo, uređuje joj dom cvijećem. Ante tako uređuje Ivinu vikendicu, Čarobnu kolibu u Gorskom kotaru, ali i Kulmerove dvore u kojima odnedavno živi cijela obitelj Todorić - otac Ivica sa suprugom Vesnom, kćer Iva s djecom iz prethodnog braka, sin Ivan sa suprugom Milicom i njihovom djecom i sin Ante sa partnericom, Splićankom Petrom i njihovom djecom.

Obiteljski prijatelji s kojima ih veže i kumstvo, Andrea i Hrvoje Čermak oduševili su se božićnim ukrasima s kojima je 26-godišnjak dekorirao Kulmerove dvore, ali i Čarobnu kolibu, pa su i sami angažirali mladog cvjećara da im okiti dom u Zagrebu, a u ukrašavanju kuće pomogla su mu njihova djeca. Dijelić atmosfere kićenja bora i ukrašavanja doma sina gererala Čermaka otkrio je sam cvjećar na svom Instagram Storyju.

image

Dom Čermakovih

Instagram/

Iz fotografija je vidljivo da su Čermakovi poželjeli dva bora, jedan u dnevnom boravku, a drugi u hodniku. Dominira crvena i zlatna boja, a osim dva bora tu su i figure orašara.

- Hvala na povjerenju Hrvoje Čermak - napisao je Ante u opisu videa.

image

Okićen dom Čermakovih u Zagrebu

Instagram

Inače, Antina priča uređenja doma poznatih započela je 2019. kad je prvo uredio Ivinu Čarobnu kolibu. 

- Dala mi je potpunu slobodu, nadzirala je samo ide li to u smjeru koji se njoj sviđa i mislim da sam briljirao. Kada smo objavili prve slike krenuli su i prvi upiti - rekao je lani Ante RTL-u.

Nedavno je Iva na svom Instagramu podijelila fotografije uređenih Kulmerovih dvora. Dosadašnjih godina dominirala je crvena boja, a ove godine ljubičasta.

Ante je dosad uređivao i domove Maje Šuput, Marka Grubnića, Snježane Schillinger, Danijele Gračan...

image

Andrea i Hrvoje Čermak

Biljana Blivajs/Cropix

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 12:53