StoryEditorOCM
ProstorijaIMA 11 KUPAONICA

Zavirili smo u novo ljubavno gnijezdo Jennifer Lopez i Bena Afflecka, evo kako izgleda luksuzna vila slavnog para

Piše mozaik sd
9. ožujka 2023. - 14:41

Zapanjujuće fotografije impresivne nove vile Jennifer Lopez i Bena Afflecka u Pacific Palisadesu, koje je prikupio Daily Mail, prikazuju prekrasnu nekretninu u cijelosti.

Nova kuća je gotovo dvostruko skuplja od prve nekretnine koju su planirali kupiti, ali ima više pogodnosti, uključujući osam spavaćih soba i 11 kupaonica. Kuća se proteže na 4500 kvadratnih metara i uključuje teretanu, sobu s profesionalnom kino opremom, igraonicu, dizalo i ogromno dvorište s bazenom i ognjištem.

image
Mls/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Mls/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Kuća se nalazi u Pacific Palisadesu, sjeverno od Santa Monice i središnjeg Los Angelesa.

Lopez (53) i Affleck (50) prvi put su uočeni kako razgledavaju imanje u veljači, a upućeni su za TMZ rekli da su često posjećivali kuću. Izvori kažu da bi mogli biti zainteresirani za promjene na imanju, međutim, fotografije koje je prikupio Daily Mail pokazuju da možda neće trebati puno poboljšanja.

image
Mls/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Mls/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Opremljen s osam spavaćih soba i 11 kupaonica, dom je savršen za smještaj njihove mnogobrojne obitelji. Uz njenu djecu koju je dobila s pjevačem Marcom Anthonyjem, Emme i Maxa, i Affleckovu djecu koju ima s Jennifer GarnerSeraphineViolet Samuela, par zajedno odgaja petero djece.

Sudeći prema veličini njihova novog doma, djeca će imati više nego dovoljno prostora da se ispruže u novom domu i pozovu mnogo prijatelja da uživaju u pogodnostima koje nudi.

image
Mls/Planet/Profimedia/Mls/Planet/Profimedia

Posebna zanimljivost je knjižnica, koja uključuje više polica za knjige koje se protežu od poda do stropa, savršenih za svakog ljubitelja knjiga. Kuća se također nalazi na brežuljku i gleda prema kanjonu, što omogućuje prodiranje puno prirodnog svjetla u sve prostorije tijekom dana. Također, sadrži i dizalo.

Čini se da kuća ima najmanje tri kata, a svi uključuju sobe koje vode na stražnje terase ili balkone. U slučaju da žele dopustiti prijateljima ili članovima obitelji da borave kod njih, imanje uključuje i kuću za goste koja se nalazi tik uz prilaz. Dodatno, kuća ima prostor za tri automobila u garaži, ali i još mjesta za automobile na prilazu.

image
Mls/Planet/Profimedia/Mls/Planet/Profimedia

Još jedna prednost novog doma je to što se nalazi niz ulicu od rezidencije Pacific Palisades koju je Affleck dijelio s Garner dugih devet godina, tijekom njihova braka.

Podsjetimo, Lopez i Affleck mjesecima su kupovali kuće jer su na prodaju odlučili staviti prošlu pjevačicinu nekretninu i to za nevjerojatnih 42 milijuna dolara, čak 28 milijuna više od iznosa za koji ju je kupila 2016. godine.

image
Vasquez/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Vasquez/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Prema izvješćima, ta je kuća trenutno u depozitu kod mogućeg kupca, i to za 39 milijuna dolara. Inače, Affleck je nedavno prodao svoju vilu za oko 30 milijuna dolara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. lipanj 2023 06:41