StoryEditorOCM
ProstorijaPROLJETNA OAZA

Rajskoj kućici influencera, iako ima malo kvadrata, ništa ne nedostaje: ‘Imam najbolju i najljepšu galeriju‘

Piše MOZAIK SD
28. veljače 2024. - 07:31

Proljeće u zimi, kako već dugo opisujemo vrijeme koje nas grije, inspiriralo nas je da već tjednima maštamo o suncu, zelenoj prirodi i dužim danima. Kako je Instagram zajednica prepuna maštovitih i originalnih ideja, ne čudi da smo baš ovdje ‘naletjeli‘ na predivnu kućicu koja nas je odmah osvojila svojom arhitekturom, uređenjem interijera ali i okućnicom. Kućica je to koja je, kako bi se reklo, prava proljetna oaza, maksimalno čarobna i neodoljiva, piše Dom i dizajn.

Zapravo je riječ o vrtnoj kućici narančasto-crvene fasade koja se nalazi u Švedskoj, konkretnije u gradu Gothenburgu, ima samo 27 kvadrata ali joj ne nedostaje ništa za potpuno ugodan boravak.

Vlasnik ove kućice je influencer Hannes Mauritzson koji je u Švedskoj poznat kao vrsni poznavatelj dizajna interijera koji ima dobro izbrušeno oko za detalje uređenja i stiliziranja prostora. Dokazuje to i ova njegova kućica kojom se gotovo svakodnevno hvali na ovoj društvenoj mreži.

U kućici dominiraju prirodni materijali i rustikalni vintage detalji.

- Jedva čekam nadolazeću proljetnu i ljetnu sezonu. Ponekad ne mogu vjerovati da je prošla već ili bolje rečeno samo godinu dana otkako sam sastavljao police u ovoj svojoj rajskoj kućici koja iako ima malo kvadrata, ništa joj ne nedostaje. Obožavam provoditi vrijeme ovdje, a jako sam ponosan što sam uspio iskoristiti visinu prostora za dobivanje najbolje i najljepše galerije koja je trenutno u funkciji spavaće sobe - govori Hannes Mauritzson i dodaje kako je već krenula sezona romantično provedenih večeri pod svjetlima brojnih lampica koje krase divno dvorište ove kućice, piše Dom i dizajn.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 08:18