StoryEditor
ProstorijaNOVI DOM

Poznata voditeljica i njezina supruga sele na luksuzni ranč u planinama, zavirite u zdanje vrijedno čak 8,5 milijuna dolara

Piše Gloria
5. rujna 2021. - 12:10

U travnju je problematična voditeljica talk showa Ellen DeGeneres (63) službeno prekinula svoju posljednju preostalu stambenu vezu s Los Angelesom prodavši svoju vilu na Beverly Hillsu za nevjerojatnih 45 milijuna dolara, piše Gloria .

image
Ellen DeGeneres
AFP

Bivša voditeljica emisije Ellen i njezina supruga Portia de Rossi (48) nastavile su s rashodima u Montecitu, otkupivši ranč od 14,3 milijuna dolara od osnivača Tindera Seana Rada, izdvojivši 2,9 milijuna dolara za bungalov na Baliju samo nekoliko koraka od plaže Butterfly Beach i plativši gotovinu za imanje Montecito vrijedno 49 milijuna dolara. Potonje je kompleks nalik selu izgrađen u nizozemskom arhitektonskom stilu.

image
Profimedia

Ovom pak romantičnom ranču nisu mogle odoljeti - platile su ga 8,5 milijuna dolara, a dizajnirao ga je arhitekt Robert Skinner u planinama iznad Beverly Hillsa. Prvotno je imao cijenu od 10 milijuna dolara, no DeGeneres je očito na nekretninu postigla veliki popust.

image
Profimedia

Kuća je tada podvrgnuta pedantnoj obnovi koju je vodio arhitekt John Bertram i dizajnerica interijera Sarah Shetter. Prepuna je prilagođenih ormarića od Douglasove jele, podova od teraca i mramora, vrhunske rasvjete, dok je unutarnja i vanjska obloga od crvenog drveta, a kuhinja opremljena s vrhunskim uređajima.

image
Profimedia

Kuća se nalazi na parceli od gotovo pola jutra u blizini kanjona Coldwater, u zatvorenoj enklavi Hidden Valley Estates - gdje dom imaju i drugi slavni stanovnici poput Adele, Nicole Kidman, Cameron Diaz i Penelope Cruz...

image
Profimedia

Posebno oduševljava golemi vanjski dio pomno uređen do posljednjeg kvadrata zrelim drvećem koje zasjenjuje vrtove, a tu su i bazen, roštilj i otvoreni bar.

image
Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. listopad 2021 12:57