StoryEditorOCM
ProstorijaTOPLO I UDOBNO

Potkrovlje od 50 kvadrata sa skraćenim zidom. Povoljnijom varijantom od ugradnje staklenih pregrada

Piše MOZAIK SD
7. listopada 2023. - 08:44
Riječ je o prozračnom stanu od 50 m2 s prozorima s obje strane zgrade koji osvjetljavaju sve prostorije kako bi izgledao što prostranije.Alvhem

Iako volimo velike i prostrane interijer, činjenica je da u stvarnom životu često nemamo toliko prostora na raspolaganju. Štoviše, u većini slučajeva raspolažemo s minimalno kvadrata u koje moramo smjestiti sve potrebno. No, to nije razlog da se sramite svog manjeg stana, a mi ćemo vam pokazati par dobrih načina, koji vam mogu pomoći da se osjećate super u svom domu. Prilično smo sigurni da će vam se svidjeti ovo potkrovlje otvorenog tlocrta, koje smo uzeli kao primjer. Riječ je o prozračnom stanu od 50 m2 s prozorima s obje strane zgrade koji osvjetljavaju sve prostorije kako bi izgledao što prostranije, piše Dom i Dizajn.

image
Alvhem
image
Alvhem
image
Alvhem
image
Alvhem

Odlično rješenje za postizanje prozračnosti može biti uklanjanje svih zidova između soba, ili kao u ovom primjeru, skraćivanje zidova na srednju visinu. Na taj ćete način vizualno odvojiti prostorije, ali i osigurati dovoljnu količinu dnevnog svijetla, što je puno povoljnija varijanta od ugradnje staklenih pregrada. I dakako, odabir svijetlih boja je uvijek dobar izbor.

image
Alvhem
image
Alvhem
image
Alvhem
image
Alvhem
image
Alvhem

Interijer krasi prekrasni hrastov uljani parket te prirodno svijetlo koje osvjetljava svaki kutak. Dekoracije su ugodne, a tekstil poput prekrivača i jastučića s različitim uzorcima lijepo se nadopunjuje na ukupan dojam uređenja. Kuhinja je bijela, također mala, ali vrlo koketna i potpuno opremljena s blagovaonskim stolom i lijepim dizajnerskim stolicama. I dakako, ne možemo zanemariti terasu, koja se zasigurno puno koristi s obzirom na opremljenost, piše Dom i Dizajn.

image
Alvhem
image
Alvhem
image
Alvhem

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 17:09