StoryEditorOCM
ProstorijaRENOVACIJA

Ovaj stan unatoč svojoj minijaturnoj kvadraturi izgleda prozračno i svježe, znate li koji je glavni razlog tomu?

Piše MOZAIK SD
16. prosinca 2023. - 07:31

U svega 16 četvornih metara smjestio se ovaj mali, ali slatki skandinavski dom idealan za jednu osobu ili par koji živi aktivnim životom. Smješten u Stockholmu, ovaj stan u prizemlju unatoč svojoj minijaturnoj kvadraturi izgleda prozračno i svježe, a glavni razlog tomu je bijela boja koja prevladava ovim lijepim prostorom. Iako kvadrata nema mnogo, ovaj stan ima sve!

image
Ision Fastighetsmakleri
image
Ision Fastighetsmakleri

U kutu prostorije svoje mjesto ima kuhinjica s klasičnim štednjakom, sudoperom i hladnjakom te gornjim kuhinjskim ormarićima i policama iskorištenima za pospremanje stvari. Pored prozora nalazi se praktičan stol na rasklapanje koji se može proširiti toliko da za njega stane čak šest osoba pa vesele večere nisu isključene, a funkcionira i kao radni stol i kao dodatna radna površina za pripremu hrane, piše Dom i dizajn.

image
Ision Fastighetsmakleri
image
Ision Fastighetsmakleri
image
Ision Fastighetsmakleri

S druge strane prozora mala polica bijele boje stapa se sa zidom pa detalji posebno dolaze do izražaja. Produžetak prostora za druženje nalazi se s vanjske strane stana i to tik ispod stepenica gdje su vlasnici smjestili mali stol te stvorili još jednu zonu okruženu biljkama za uživanje.

image
Ision Fastighetsmakleri

Zahvaljujući visokom stropu, dizajneri su imali dovoljno mjesta za malu, ali ipak savršeno postavljenu galeriju na kojoj se nalazi spavaća soba.

image
Ision Fastighetsmakleri
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 14:26