StoryEditorOCM

Iskrivili su vam se rubovi tepiha i stalno se spotičete? Rješenje je tako jednostavno, sve potrebno imate kod kuće

Piše MOZAIK SD
16. listopada 2023. - 07:43

Zavrnuti rubovi i kutovi na tepihu o koje se stalno spotičete često su posljedica premještanja i pomjeranja nameštaja i ovo svim ukućanima zna često stvarati frustracije i nervozu jer ne mogu pronaći način kako bi to ispravili. Iako neki pokušavaju to napraviti stavljanjem na tepih nekog težeg predmeta ili jednostavnim stavljanjem namještaja preko njega, to u najgorem slučaju može ostaviti tragove na njemu, a ne riješiti problem, što može stvoriti dodatne frustracije, piše Dom i Dizajn.

Ipak, čini se da je rješenje bilo bliže nego što se mislilo i možete ga pronaći u kuhinji u svom hladnjaku. Naime, kako biste svoj tepih vratili u prvobitno stanje i kako ne bi izgledao staro i zapušteno sa zakrivljenim rubovima jedan korisnik TikToka, koji na svom profilu objavljuje trikove za koje je, kako tvrdi, saznao posle 40 godina, objašnjava da vam nije potrebno ništa drugo osim nekoliko kocki leda iz zamrzivača.

Sve što je potrebno jest staviti nekoliko kocki na naborane rubove tepiha, poduprite čašom rub kako bi im pomogla u djelovanju, a potom ih sklonite. Tiktoker je to učinio i nije mogao vjerovati kakav je bio krajnji ishod. Tepih je bio potpuno ravan i prilijepljen uz pod kao da je tek kupljen, piše Dom i Dizajn.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 09:31