StoryEditorOCM
Prostorijakad se upali lampica

Genijalan trik! Oduševit ćete se kako u kuhinji i boravku s nula kuna možete povećati važan prostor, pogledajte video

Piše M. Kl.
22. listopada 2024. - 18:03

Koliko puta ste pokušali reorganizirati vaše police i postići da vam na njih stane više stvari, a niste uspjeli? Koliko puta ste se mučili složiti knjige u kapacitetom skučenu biblioteku, pri čemu biste punili police čiji bi stražnji dio ostajao prazan, no i dalje vam je bio beskoristan, jer tko će znati što se iza prvoga reda nalazi? Kome će se dati napamet tražiti naslove izvlačeći ih nasumično iz nepreglednog stražnjeg dijela...

Jednako su nam tako često pretrpani i kuhinjski ormarići, pa začinjavamo jelo tako što izvlačimo iz stražnjeg dijela police sa začinima nasumično bočice dok, slučajnim odabirom, ne dohvatimo pravu?

Upravo je genijalno rješenje za ove obje situacije, ali i sve one druge gdje imate dovoljno širine u prostoru da je maksimalno iskoristite i u pozadini podignete još jednu "stepenicu" na kojoj će stvari biti pregledne, dala korisnica na tiktoku @erin_librarian.

I to najjeftiniju moguću varijantu koja ne traži nikakve dodatne troškove nego samo da - ne bacate prazne kartonske kutije od jaja! Pogledajte kako je karton dovitljivo upotrijebila:

Video je pregledalo više od 15 tisuća korisnika, vjerujemo da su mnogi već došli na ideju gdje bi u svom prostoru, na ovaj način, mogli dobiti više bolje iskorištenog i preglednijeg mjesta.

image
/Shutterstock

Za sve vješte "sam svoj majstor" čitatelje evo i videa koji će dati sasvim novi pogled na neslućene mogućnosti koje pružaju kartoni za jaja...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. listopad 2024 19:41