StoryEditor
ProstorijaKOPIRAJTE TREND

Drvo, metal i boja zemlje: posegnite za zagasitim tonovima prirode nakon kiše, evo i 'must have' komada za chic intrijere na pragu jeseni

4. rujna 2018. - 18:16
House Doctor

Nakon tropskih, šarenih, voćnih, morskih i svih ostalih, naizgled osvježavajućih detalja koji simboliziraju ljeto i unose ga u prostoriju, nije li vrijeme da se počnemo pripremati za nešto ozbiljnije i pomalo hladnije motive? Njihova glavna zadaća je da u vaš omiljeni kutak unesu jesenju atmosferu, koja mnoge podsjeća na buđenje i novi početak.

Imate fore do sredine rujna i kada „bablje ljeto“ bude pokazivalo svoje posljednje otkucaje. Onda ćete vedrinu i šarenilo zamijeniti zemljanim tonovima i onima koji asociraju na jesenje lišće... Puno drva, metala, paleta tamnijih tonova rane jeseni, čiji se miris kiše pomalo približava, recept su za novi izgled i udobnost vaše kuće ili stana.

Za početak, ono što će osvojiti prostor i pridonijeti jesenskoj atmosferi jest masivni drveni stol na koji možete staviti kestene 9i druge dekorativne plodove. Ako vam je potreban jedan takav kuhinjski, s ovim izborom nećete pogriješiti. Boja kestena zvuči kao savršena ideja.

 

Jastuci boje senfa poslagani na kauču, također će se odlično ukomponirati, a i ove je sezone nezaobilazna boja crnog vina, te maslinasto zelena boja, u kontrastu s crnom, ili  u kombinaciji s pokojim zlatnim detaljem. Na stolić posložite šalicu kave, omiljeno štivo, neki zeleni cvijet i to je sve što će vam biti potrebno.

Gdje biste mogli smjestiti metal koji se pogotovo ističe kao svojevrsni must have ? Detalja takvih je mnogo, a najbolje da se odlučite za neku lampu koju ćete izložiti pored kauča. Počastite se, primjerice i  drvenim policama s  metalnom bazom, na koje ćete posložiti omiljeno vam štivo i, dakako, cvijeće. Neka drvo, metal i zemljani tonovi dominiraju prostorijom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

26. rujan 2020 01:16