StoryEditorOCM
ProstorijaPRIVATNA PLAŽA

Deveti na listi najbogatijih na svijetu sinu je poklonio najskuplju vilu u Dubaiju, vrijedna je 65 milijuna eura

Piše MOZAIK SD
12. lipnja 2024. - 20:38
Mukesh i Nita Ambani sinu su Anantu Ambaniju i snahi Radhiki Merchant poklonili luksuznu vilu u DubaijuScreenshot Youtube

Umjetni otok Palm Jumeirah u Dubaiju poznat je po luksuznim objektima, prekrasnim pješčanim plažama i međunarodnom jet setu koji tako dolazii. Uskoro će luksuzna četvrt imati još dva vrlo bogata stanovnika: Ananta Ambanija (29) i Radhiku Merchant (29).

image

Mukesh Ambani, sin Anant Ambani i Nita Ambani 

Afp

Kako izvještava nekoliko indijskih medija, patrijarh obitelji Mukesh Ambani (67), broj 9 na listi najbogatijih ljudi na svijetu, i njegova supruga Nita (60) dali su svom najmlađem sinu vilu vrijednu oko 65 milijuna eura povodom njegovog vjenčanja 12. srpnja.

image
Screenshot Youtube

Kako izvještava GQ India, objekt ima deset spavaćih soba i privatnu plažu dugu 70 metara. Više od 3000 četvornih metara stambenog prostora nudi više nego dovoljno prostora za mladi par, koji se skoro ženi. Anant i Radhika već su dva puta pozvali stotine gostiju na zabave prije vjenčanja u Indiji i Italiji. Ti su događaji vjerojatno koštali nekoliko stotina milijuna dolara, između ostalog i zbog angažmana megazvijezda poput Rihanne (36) i Katy Perry (39).

image
Screenshot Youtube

Brokerska agencija Belleview Real Estate, koja je bila odgovorna za prodaju Ambaniju 2022. godine, u to je vrijeme reklamirala nekretninu kao "najskuplju stambenu zgradu u cijelom Dubaiju". Uključuje spa centar sa 7 zvjezdica, unutarnje i vanjske bazene te gigantski walk-in ormar.

image
Screenshot Youtube
image
Screenshot Youtube

Glavna rezidencija obitelji Ambani je Antila, Mega Mansion u njihovom indijskom rodnom gradu Mumbaiju. S procijenjenom vrijednošću većom od 2 milijarde eura, druga je najskuplja privatna stambena zgrada na svijetu - odmah nakon Buckinghamske palače. Stoga ostaje upitno koliko će vremena Anant Ambani i Radhika Merchant na kraju zaista provesti u svojoj luksuznoj vili u Dubaiju.

image
Screenshot Youtube
image
Screenshot Youtube
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
12. lipanj 2024 20:38