StoryEditorOCM

ADAPTACIJA Upitni radni prostor

Piše PSD.
4. lipnja 2010. - 11:58

Poštovani, u privitku dopisa dostavljam Vam tlocrt stana, tj. postojećeg stanja s mjerama, u nadi da ćete mi pomoći osmisliti idejni projekt pri adaptaciji stana.

Zaručnica i ja mislili smo postaviti stan kako smo prikazali u tlocrtu, te bismo Vas molili za savjet je li to najbolje idejno rješenje, te kako postaviti namještaj unutar prostora. Molim Vas da vodite računa o tomu da je ovaj prostor namijenjen za dvije osobe kojima treba radni prostor.

   Prijedlog rješenja - perspektiva
Kao što vidite na priloženim ilustracijama, prihvatio sam i u nekoliko detalja izmijenio vaš prijedlog rješenja, jer se u okviru prostora vašeg stana ništa drugo i ne može uraditi. Stan je vrlo male kvadrature i jakog nosivog zida koji dijeli stan na dva dijela, a koji se ne usuđujem dirati (otvarati), što i vama toplo preporučujem!

Raspored prostorija je jasan: ulazni hodnik s garderobnim ormarom, WC/kupaonica, vaša spavaća soba. Drugi dio stana je jedna prostorija u kojoj smo smjestili kuhinju, boravak i blagovanje.

Uza sav trud ne mogu pronaći mjesto za rad koje ste spomenuli u pismu (među ostalim, ne znam koja vrsta rada!?), stoga, ako se radi o prostoru s kompjutorom, mislim da interijerskim zahvatom taj prostor možete organizirati u dijelu spavaće sobe.

arh. žarko perišin

Napomena čitateljima

Svoj upit možete poslati pismeno na adresu Slobodna Dalmacija, Hrvatske mornarice 4, 21000 Split, za prilog Burza ili na e-mail burza@slobodnadalmacija.hr

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. studeni 2022 20:39