StoryEditorOCM
PanoramaOduran čin

Zlostavljala svog 15-godišnjeg učenika u autu, slala mu gole fotografije... Plašila se da mu neće biti ‘prva‘

Piše MOZAIK SD
5. siječnja 2024. - 21:07

Učiteljica iz Louisiane navodno je poslala 15-godišnjem dječaku gole fotografije, dirala ga neprikladno u svom automobilu ispred svog malog djeteta i rekla tinejdžeru da je zabrinuta da neće biti ta koja će mu oduzeti nevinost, prema vlastima.

Tatum Hatch (32) uhićena je u srijedu nakon što su ona i tinejdžer oko godinu i pol dana razmjenjivali nepristojne poruke u kojima mu je ona predlagala da se popne kroz prozor njezine spavaće sobe kako bi imao seks s njom, stoji u sudskim dokumentima, piše Telegraf

Prije otprilike godinu dana, njih dvoje su se sreli u blizini kuće žrtve, gdje je učiteljica navodno dirala njegove genitalije dok je njezino dijete bilo u automobilu, pokazuju sudski dokumenti.

Učiteljica je navodno drugom prilikom rekla tinejdžeru da se boji da će naći nekog drugog da mu bude "prvi" nakon što joj je dječak rekao da se boji.

Za navodnu vezu saznalo se kada je dječakov otac saznao i nazvao policiju.

Dječak je tada inspektorima pokazao poruke koje su razmjenjivali na Instagramu, a ona je dala otkaz krajem prosinca kada je počela istraga.

Žrtva je također tvrdila da je Hatch slala gole selfije, ali su slike nestale jer je koristila način nestajanja na Instagramu. Gola fotografija pronađena je nakon što je obavljeno forenzičko preuzimanje, prema sudskim dokumentima.

Hatch je navodno policiji sredinom prosinca priznala da je razgovarala s dječakom na Instagramu, ali nije odgovorila na neka pitanja jer se bojala da će izgubiti djecu, prenosi Telegraf

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. svibanj 2024 03:31