StoryEditorOCM
PanoramaDRŽAO IH UOKVIRENE

Zloglasni reper Diddy više je od deset puta prinčeve Williama i Harryja zvao na svoje zabave! Bio je opsjednut njima...

Piše Marija Čović
22. listopada 2024. - 22:53
Princ William, Kanye West, princ Harry i Sean Diddy Combs na zabavi nakon koncerta u njihovoj majci, princezi Diani, 1. srpnja 2007. u LondonuCarl De Souza/Afp/Profimedia/Carl De Souza/Afp/Profimedia

Reper Sean Diddy Combs bio je opsjednut britanskim prinčevima Williamom i Harryjem i više od deset puta ih je pozivao na svoje zloglasne zabave. Tvrdi to Diddyjev bivši publicist Rob Shuter, koji je za BBC News, a prenosi Daily Mail, kazao kako kraljevska braća nikad nisu prihvatili reperove pozivnice.

Shuter je za Diddyja počeo raditi 2002. godine i proveo je na poslu dvije godine, a tvrdi kako je reper nudio da će podmiriti troškove Williamovog i Harryjevog putovanja, smještaja i osiguranja u više od deset prigoda, nadajući se da će oni doći na neku od njegovih zabava.

‘Kralj‘ i prinčevi

- Diddy sebe smatra kraljem i logično je da želi dva princa u svojoj pratnji. William i Harry nikad nisu prihvatili pozive, oni nikad nisu bili dio Diddyjevog svijeta – kazao je Shuter.

image

Kanye West, princ Harry i Diddy

© Starstock/photoshot/Avalon/Profimedia/© Starstock/photoshot/Avalon/Profimedia

I premda prinčevi nisu prihvatili pozive na zabave, Shuter tvrdi da je njegov bivši poslodavac imao uokvirene fotografije Williama i Harryja u svom domu u New Yorku. Shuter nije specificirao jesu li William i Harry bili pozivani na Diddyjeve "bijele zabave", koje su se održavale na njegovom imanju u East Hamptonu na Long Islandu između 1998. i 2009. godine, a na njima su se okupljale brojne slavne face.

William i Harry su Diddyja upoznali u srpnju 2007. godine na humanitarnom koncertu održanom u Londonu u čast njihove pokojne majke, princeze Diane. Prinčevi su tom prilikom pozirali fotoreporterima u društvu Diddyja i Kanyea Westa.

Čeka suđenje

Diddy je uhićen u rujnu i protiv njega su, nakon višemjesečne istrage i racija na njegovim imanjima u Miamiju i Los Angelesu u ožujku, podignute optužnice za reketarenje, trgovinu ljudima u svrhu seksualnog iskorištavanja, otmicu, palež, podmićivanje, prisilu na prostituciju...

image

Sean Diddy Combs uhićen je u rujnu i u zatvoru u New Yorku čeka suđenje

Angela Weiss/Afp

Nakon uhićenja dva puta su 54-godišnjem reperu odbijeni zahtjevi za puštanje na slobodu uz jamčevinu, premda je ponudio 50 milijuna dolara osiguranja, zalog na svoju i majčinu kuću, elektroničko praćenje, a obećavao je i da će strogo limitirati tko može ulaziti u njegovu kuću u Miamiju.

Nalazi se u zatvoru u New Yorku, gdje čeka suđenje zakazano za početak svibnja sljedeće godine, a gotovo svakodnevno protiv njega žrtve podižu i privatne tužbe za seksualno zlostavljanje, drogiranje i silovanje, među njima ima i osoba koje su u vrijeme zlostavljanja bile djeca ili tinejdžeri, podjednako ženskog i muškog spola...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. listopad 2024 22:53