StoryEditorOCM
PanoramaSTIŽE U LISTOPADU

Zgodni splitski vaterpolist s atraktivnom partnericom uređuje kuću: Ana sve želi tip top, evo zašto je Jerko uzbuđen

Piše Zvonimir Milaković/Gloria
25. travnja 2023. - 11:00

"Ponosan sam i sretan što ću uskoro postati tata", kaže hrvatski vaterpolski reprezentativac, Splićanin Jerko Marinić Kragić, koji s partnericom, dizajnericom interijera Anom Koro, čeka djevojčicu.

"Vezan sam uz obitelj. Uvijek su mi davali vjetar u leđa i cijelu karijeru su uz mene. Zahvaljujući njihovoj podršci kao kruna moje karijere bila je prošlogodišnja titula europskog prvaka", govori u razgovoru za Gloriju igrač vaterpolskog kluba Jadran.

Trofejni vaterpolist u prvu momčad Mornar Brodospasa ušao je sa samo 16 godina kao veliki talent. Treneri ga i danas opisuju kao odgovornog momka koji nikada nije kasnio na treninge te je, kao i dosad, u potpunosti bio posvećen sportu.

Nastupao je za sve mlade hrvatske selekcije, a igrao je i u Italiji. Osim obitelji, partnerice i vaterpola, poznato je i to da obožava Hajduk. Odrastao je u splitskom naselju Skalice, u blizini Hajdukovog stadiona.

Kada je Jerko svojim suigračima otkrio da će uskoro postati tata, bili su vrlo sretni zbog njega.

"Svi su mi čestitali i od srca sam im zahvalan na tome", iskren je Splićanin, kojeg mnogi smatraju jednim od naših najzgodnijih vaterpolista. Osim u profesionalnom, zadovoljan je i u privatnom životu, a sa svojom partnericom, s kojom je u vezi od prošlog ljeta, očekuje prinovu.

image
Jakov Prkić/Cropix

"Osjećam se super zato što počinje novo poglavlje u našem životu i radujem se svim izazovima koji nas čekaju. U našem domu je poprilično veselo. Jerko je brižan partner i na njega se uvijek mogu osloniti", objašnjava splitska poduzetnica, koja će u listopadu roditi prvo dijete.

Iako se poznaju više od deset godina, tek su ljetos službeno postali par. Trenutačno se ne opterećuju formalnostima, no najavljuju da će se uskoro i vjenčati. Ana trenutačno uređuje i njihov zajednički dom te sobu za djevojčicu, koju svi s nestrpljenjem iščekuju.

"Naša kuća je u fazi adaptacije, a isto tako i soba za bebu, zato što mi je to profesionalna deformacija i želim da sve bude savršeno! Vlasnica sam studija AK interior design i s jako puno ljubavi odrađujem svoj posao.

Planiram raditi sve do kraja trudnoće, a kada ću se vratiti nakon poroda, ovisi o tome kako se budem osjećala. Srećom, imam veliku podršku Jere i naših roditelja pa mislim da mi neće biti teško vratiti se na posao ako sve bude u redu. Obožavam svoj posao i jako sam ponosna do koje razine poslovanja sam došla.

Svi projekti na kojima sam radila su potpune adaptacije s mojim dizajnom interijera i idejnim projektom s 3D fotografijama. Za svaki projekt se maksimalno trudim da moji klijenti budu dugoročno zadovoljni", priznaje Ana, koja za razliku od svog partnera nije velika ljubiteljica sporta, no slobodno vrijeme ponekad rekreativno provodi u teretani.

image
Jakov Prkić/Cropix

"Prije nisam previše znao o dizajnu interijera. No, kada sam se malo više upoznao s njezinim poslom, mogu reći da je mnogo teže i napornije nego što sam zamišljao!

Zna me ponekad pitati što mislim o nekom njezinom projektu, ali čini mi se da nisam baš zadovoljio kriterije. Trudim se olakšati joj trudnoću, pa Ana često kaže da imam više simptoma nego ona" - priznaje budući tata, te dodaje da još nisu odabrali ime za svoju nasljednicu.

"Imamo neke favorite, a Ani sam prepustio više slobode u odabiru imena" - kaže.

Kad je riječ o roditeljstvu, Ana je dosta opuštena, veseli se izazovima majčinstva te se ne opterećuje nepotrebnim stvarima.

"Smatram da je svako dijete drukčije, pa je teško govoriti o univerzalnom odgoju. Mislim da neću biti tipična mama, jer ne čitam forume i ne razmišljam previše unaprijed, zaista nemam strahove kada je riječ o našem djetetu. Vodim se intuicijom" - priznaje.

Jerko se slaže sa svojom partnericom i najvažnije mu je zdravlje bebe te su oboje svjesni s kakvim će se izazovima susresti kada postanu roditelji.

"Naša veza je predivna od prvog dana. Jako se dobro slažemo i odlično funkcioniramo zajedno pa ne sumnjam da će tako biti i kad stigne naša djevojčica", zaključio je Jerko Kragić Marinić u razgovoru za Gloriju.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 03:12