StoryEditorOCM
Panoramabizarna smrt

Žena za rođendan dostavom dobila čokoladne bombone, kušala ih i umrla, obitelj javno upućuje na osumnjičenog

Piše mozaik sd
26. svibnja 2023. - 08:40

Lijepo je primiti dar za rođendan, malo tko bi pomislio da on može biti opasan po život.

Međutim, Brazilka Lindaci Viegas Batista de Carvalho u subotu 20. svibnja na svoj 54. rođendan dostavom je dobila rođendanski čokoladni dar, sa cvijećem. Budući da je prije toga primala prijetnje na društvenim mrežama poslala je kurira na adresu sadašnjeg partnera. Kada je on u šali kazao da je baš on poslao čokoladne bombone, probala ih je. Ubrzo joj je pozlilo.

"Samo je zakolutala očima i sklopila ruke. Sve je bilo vrlo jezivo, s predumišljajem", rekla je njezina sestra Lenice Batista.

Žena je prebačena u bolnicu u Rio de Janeiru, gdje je po dolasku proglašena mrtvom. Pokopana je u ponedjeljak.

Bombone je nesretna Brazilka ponudila i sinu, ali njemu se srećom okus nije svidio pa je ispljunuo bombon.

image

Fatalni čokoladni bomboni sa cvijećem

Screenshot YouTube

Brazilska policija provodi istragu, posebno što se tiče tragova otrova u čokoladi. Obitelj tvrdi da ni bivši ni sadašnji partner Lindaci Viegas Batista de Carvalho nisu sumnjivi već kao glavnu osumnjičenicu ističu njegovu bivšu partnericu.

"‘Imamo dokaze da je prijetila, fotografiju na kojoj drži oružje s prijetećom porukom za moju sestru", rekla je sestra Lenice za lokalne medije, prenosi Daily Mail.

Civilna policija Rio de Janeira (PCRJ) uhitila je u srijedu ženu osumnjičenu da je poslala otrovne čokoladne bombone. Osumnjičena je Suzane Martins da Silva, bivša djevojka partnera Lindaci Viegas, izvještava Times Brasilia.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 12:15