StoryEditorOCM
PanoramaBucklebury Farm

Želite proslaviti rođendan kod sestre princeze Kate? Može i to - samo na vrijeme rezervirajte termin, sve ih je manje

Piše MOZAIK SD
25. srpnja 2024. - 07:00

Pippa Matthews i njezin suprug James šire biznis: sestra i zet britanske princeze Kate na svojem imanju Bucklebury Farm Parku, uz mogunost obiteljskih izleta i  smještaja u pet luksuznih, rustikalnih glamping šatora, sada nude i mjesto za "rođendanske zabave, korporativne događaje, tečajeve joge, pilatesa i još mnogo toga".

Godine 2021. James Matthews (48) kupio je farmu od 72 hektara u Buckleburyju za oko 1,5 milijuna funti (oko 1,7 milijuna eura). Od tada on i njegova supruga Pipa (40) rade na obnovi imanja. Koliba se nalazi "u prekrasnoj dolini Pang u West Berkshireu" i ima tri sobe s potpuno funkcionalnom kuhinjom i tušem.

Početne snimke na Instagramu prikazuju  dekor u stilu seoske kuće s izloženim gredama, peći na drva i vanjske terase. "Bilo da želite organizirati sastanke za svoju tvrtku, lokaciju za fotografiranje, pop-up shop ili galeriju, predavanja, tečajeve ili demonstracijski seminar, ovo je savršeno mjesto", piše na web stranici. A kolibu je već unajmio član obitelji Middletonovih: Pippin brat James Middleton (37) održao je fotografiranje za svoju internetsku trgovinu hranom za pse na toj lokaciji, kao što dokazuju fotografije na početnoj stranici.

Imanje Pippe i Jamesa udaljen je oko tri kilometra od kuće obitelji Middleton i ima park divljih životinja, prostranu staju za igru i kafić. Princ George (11) navodno je bio veliki obožavatelj zoološkog vrta kada je prije nekoliko godina posjetio životinje sa svojom bakom Carole Middleton (69). Danas posjetitelji svih uzrasta mogu uživati u prirodi na vožnji traktorom i diviti se jednom od brojnih jelena na terenu.

image

James Matthews i Pippa

Frank Augstein/Afp
image

Pippa Middleton i James Matthews

Chris Jackson/Afp
image

Pippa Middleton i James Matthews

Stringer/Anadolu Via Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. rujan 2024 20:54