StoryEditorOCM
PanoramaBILO MU JE SUĐENO

Zbog scene tuširanja žene su izgubile glavu za njim! Ovaj Netflixov hit ‘puca‘ od zvijezda, a svi govore samo o Ishaanu

Piše Marko Njegić
12. listopada 2024. - 23:31
Ishaan Khatter u sceni iz BBC-jeve serije ‘A Suitable Boy‘ iz 2020.Supplied By Lmkmedia/ipa/ipa/profimedia

Nova indijska zvijezda mogla bi zasjati na hollywoodskom nebu. Radi se o mladom glumcu Ishaanu Khatteru (r. 1995.) koji je dospio u epicentar pažnje zahvaljujući ulozi Shootera Divala u Netflixovoj hit-seriji "Idealan par" ili "The Perfect Couple". Khatter je uspio privući pozornost u glumačkoj ekipi koju čine poznate face kao što su Nicole Kidman, Liev Schreiber, Dakota Fanning, Isabelle Adjani, Elle Hewson i Jack Reynor, što mu je veliki kompliment. 

Gluma je Ishaanu bila suđena: rođen je u bollywoodskoj obitelji, otac Rajesh Khattar je glumac (i scenarist), kao i polubrat Shahid Kapoor. U Bollywoodu je i pekao glumački zanat prije odlaska u Hollywood zbog uloge u "Idealnom paru".

Glumio je u hitovima "Dhadak" i "Khaali Peeli", a karijeru je 2018. započeo sa stilom našavši se pred kamerom čuvenog iranskog filmaša Majida Majidija ("Djeca raja") i to na filmu "Beyond The Clouds". Korak prema zapadnjačkoj produkciji napravio je nastupom u BBC-jevoj drami "A Suitable Boy".

Karijera mu upravo bilježi velik uzlet nakon hollywoodskog debija, a spominje ga se i kao potencijalno novi seks-simbol, čemu je kumovala scena tuširanja u seriji, iskorištena i u najavama, a što potvrđuju komentari na društvenim mrežama poput Instagrama, gdje glumca prati gotovo dva milijuna ljudi,  tipa "Seriju gledam samo zbog njega" i "O.K., zaljubila sam se u ovog tipa", ali on je navodno zaljubljen u manekenku Chandni Bainz.

U intervjuu za BBC Khatter je izjavio da je to rijedak primjer hollywoodske produkcije koja južnoazijskog muškarca prikazuje kao "poželjnog", što je okarakterizirao kao "povijesni trenutak".

"Da, bio sam objektiviziran", rekao je sa smiješkom i dodao: "To je bila jedna od stvari koje su mi lik učinile jedinstvenim i privlačnim", svjestan koliko bi ovaj pomak mogao biti značajan u pružanju više prilika mladim južnoazijskim glumcima u zapadnim produkcijama i toga da će ih gledatelji "vidjeti u novom svjetlu".

image

Sa zvjezdanom ekipom serije ‘The Perfect Couple

Kevin Winter/Getty Images Via Afp

"Kao publika, rekao bih: ‘Dovraga, da, ovo je ono čime bismo se trebali više baviti.‘ Razumijem svetost toga da si stavljen u poziciju u kojoj predstavljaš nekoga na globalnoj razini. Tako sam sretan što sam u ovoj poziciji i što mogu biti dio nečega što je odskočna daska", rekao je. 

Jedan od najvećih izazova na setu Ishaanu je bila neočekivana scena plesa koja je postala hit, a redateljica Susanne Bier dodala ju je naknadno u scenarij i predstavila je ekipi tijekom blagdanske stanke snimanja. 

“Bila je to pomalo noćna mora za sve glumce. Tijekom Božića, tijekom praznika, Susanne nam je svima poslala e-mail i rekla: ‘Hej ljudi, sretan Božić. Ovo je ples koji trebamo izvesti kad se vratite u Novu godinu.‘ Produkcija je započela snimanje za tjedan dana, a glumci su mislili da je to šala s njima jer nisu mogli shvatiti gdje će se sekvenca pojaviti u seriji.

No, to je genijalnost Susanneine vizije. Na kraju, mislim da su svi koji su ušli s oklijevanjem jednostavno uživali u tome, i to je na kraju bila zadnja stvar koju smo snimili zajedno. Bio je to sjajan način za završetak predstave i sjajan način za izlazak", kazao je Khatter za "Variety".

Uloga u "The Perfect Couple" za njega je "tek početak".

"Nadam se da će moja uloga u ‘The Perfect Couple‘ otvoriti vrata drugim projektima na međunarodnoj sceni. Volio bih raditi na filmovima i serijama koje izazivaju publiku i donose nove priče", istaknuo je za "Variety".

Za BBC je, pak, otkrio da se ne želi zanijeti pozitivnim kritikama.

"Ego je smrt glumca i stvarno mi je važno da nastavim rasti. Više me zanima pronaći svoj potencijal nego pokazati što sam već napravio, to mi nije zanimljivo. Puno znači dobiti povratnu informaciju od publike. Mi to radimo zbog publike", smatra Ishaan.

Publika će Khattera opet gledati u još jednoj Netflixovoj seriji "The Royals", koja se opisuje kao moderna indijska romantična komedija. 

image
Robyn Beck/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
13. listopad 2024 10:57