StoryEditorOCM
PanoramaUSKRSNUO IZ MRTVIH

Zbog dugova lažirao smrt uz pomoć supruge, legao u kovčeg pa uletio u još veći problem na sahrani, prijeti mu i godina zatvora

Piše MOZAIK SD
19. studenog 2022. - 19:45

Nekada nas neke životne situacije dovedu do ruba kada činimo razne stvari. Ova priča obišla je internet.

Naime, Indonežanin koji je bio u velikim dugovima odlučio je lažirati svoju smrt, ali je na društvenim mrežama završio iz sasvim drugih razloga, piše Luftika.rs.

Rodbina i drugi ožalošćeni nemarno su snimili 40-godišnjeg muškarca kako leži u lijesu, zbog čega su mnogi pomislili da je uskrsnuo iz mrtvih kada su ga vidjeli kako se miče.

Video se proširio internetom uz objašnjenje da je riječ o pacijentu koji je preminuo na liječenju u bolnici, ali je iznenada nekim čudom oživio.

Kako se navodi, muž i žena su platili da ih hitna pomoć odveze do kuće gdje su, kako su istakli, trebali preuzeti tijelo preminulog člana obitelji. Vozač je rekao da je par bio dobrog zdravlja kada su ušli u njegovo vozilo.

Međutim, kada su ga zamolili da stane na odmorištu, čovjek se uvukao u sanduk.

Plan im je bio da se zatim odvezu do klinike gdje bi muža "proglasili mrtvim".

No, Indonežanin nije pazio pa se pomaknuo, a drugi su to snimili. Sve je tako loše završilo po njega jer je želio otići u "ilegalu" lažirajući svoju smrt, no umjesto toga o ovom slučaju pričala je cijela država.

Bolnica Bogor General morala je izdati službeno priopćenje u kojem se tvrdi da muškarac nije umro ni u jednom trenutku te da se na snimkama, koje su se u međuvremenu pojavile na mrežama, ne vidi kako je nekim čudom oživio.

Policija je tada utvrdila da je muškarac lažirao vlastitu smrt uz pomoć supruge.

Iako je u početku bio zabrinut zbog dugova, sada ovom Indonežancu prijeti i godina zatvora zbog obmanjivanja vlasti, piše Luftika.rs.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. siječanj 2023 03:10