StoryEditorOCM
PanoramaPOUKA DRUGIMA

Zatrudnjela je s 13 godina, nije imala pojma koliko je to lako. Njezina majka presudila je što će biti s bebom...

Piše MOZAIK SD
4. lipnja 2023. - 18:37
Maddy danas ima 20 godina, a svoju priču odlučila je objaviti na internetu, kako bi pomogla drugim djevojkama koje se nađu u sličnoj situaciji./Screenshot/youtube

Danas ima 20 godina, a svoju priču odlučila je objaviti na internetu, kako bi pomogla drugim djevojkama koje se nađu u sličnoj situaciji.

- Imala sam samo 13 godina kada sam počela izlaziti sa svojim prvim dečkom koji je bio godinu dana stariji od mene. O seksu nismo znali puno, u školi su nas učili da je apstinencija najbolja zaštita od trudnoće i bolesti, ali nisu nam rekli da je jako lako zatrudnjeti. Stvarno, nisam imala pojma da je tako lako ostati u drugom stanju - rekla je Maddy u videu koji je objavila na YouTubeu.

Nakon nekoliko tjedana veze, njezin je dečko prekinuo s njom i to ju je jako pogodilo.

- Cijelo vrijeme sam samo spavala i ležala u krevetu. Onda sam počela povraćati. Nisam znala što se događa. Kad mi je menstruacija kasnila, pomislila sam da sam trudna, ali nisam si to htjela priznati - rekla je Maddy.

- Danima sam sjedila na WC-u, pritiskala trbuh i molila Boga da dobijem mjesečnicu - iskrena je Maddy, a potom je dodala kako ju je nakon nekoliko tjedana majka odvela liječniku i saznali su da je doista trudna.

- Mama me zagrlila i rekla da se ne brinem. Od tada je bilo puno lakše - rekla je Maddy.

Kada je svom dečku rekla da je trudna, on joj nije vjerovao.

image

Maddy sa svojom bebom

/Screenshot/youtube

- Kad sam otišla na pregled i vidjela svoju bebu na ultrazvuku, preplavio me osjećaj ljubavi. Znala sam da će sve biti u redu i da mi je suđeno. Ta beba mi je spasila život jer sam zbog nje postala bolja osoba - rekla je i dodala da su joj se drugi tinejdžeri rugali i nazivali je najgorim imenima, ali nije imala vremena razmišljati o tome jer je imala jake mučnine.

Maddy je dodala kako su joj obitelj i vjera bili najveća podrška tijekom cijele trudnoće.

- Kad je došao trenutak da je rodim, bila sam prestravljena, ali sve je dobro prošlo. Kad su mi kćerku stavili na prsa, to je bio najbolji osjećaj na svijetu - rekla je Maddy i dodala kako se nada skorom upisu na fakultet jer želi studirati psihologiju, a kćerka joj je upravo krenula u osnovnu školu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 06:12